PUKE banner
LIPIK test
Hotel Pakrac 365
NOVA KUPALIŠNA SEZONA

Bazeni u Lipiku otvaraju se 1. lipnja

22.02.2021. 12:08 | 802 pregleda | Lifestyle

Nakon uspješne prošlogodišnje kupališne sezone, doznajemo kako se nadaleko popularni bazeni, jedan od prepoznatljivih simbola Lipika otvaraju 1. lipnja.  Kao i godinu dana ranije, tako će se i ove godine za otvaranje bazena pobrinuti Grad Lipik i gradske tvrtke, LIRA i Lipkom te Turistička zajednica Grada Lipika.

Piše:
Matija Kulhavi

Dobra je vijest ta da će se bazeni ove sezone otvoriti nešto ranije nego što je to bilo lani, a kako smo saznali, radit će sve do rujna, odnosno dok to vremenske prilike budu dozvoljavale.

Naravno, svi se nadaju kako će i epidemiološka situacija biti povoljna jer ove se godine namjerava na bazenima ponuditi još više zabavnog sadržaja, poput noćnog kupanja i glazbenih večeri, ali i sportskih aktivnosti.

 

Fotografija: Kompleks bazena u Lipiku

 

Potpisan ugovor o petogodišnjem najmu

Grad Lipik je s vlasnikom potpisao ugovor o najmu na pet godina.“, saznajemo od gradonačelnika Vinka Kasane koji ovom prigodom izražava zadovoljstvo postignutim dogovorom te ističe kako će ponuda za posjetitelje bazena biti bogatija u svakom smislu, ne samo zabavnom nego i infrastrukturnom jer Grad Lipik ulaže znatna sredstva u uređenje bazenskog kompleksa.

Naime sljedeći tjedan započinje montaža novih filtera, ulaže se u strojarnicu, kao i u automatsko doziranje, bazensku opremu te uređenje okoliša.