PUKE banner
PUKE banner
Hotel Pakrac 365

U tijeku je odabir najljepše božićne okućnice Grada Lipika, koja je Vama najljepša?

02.01.2021. 08:00 | 2034 pregleda | Lifestyle

Na samo Silvestrovo, 31. prosinca 2020. godine otvoreno je glasovanje za odabir najljepše božićne okućnice Grada Lipika.

Piše:
Compas

Već tradicionalno, svakog prosinca uoči blagdana, Grad Lipik i njegova Turistička zajednica organiziraju akciju pod nazivom "Najljepša božićna okućnica" kako bi se pokazalo da i s malo ukrasa možemo stvoriti atmosferu u kojoj se osjeti božićni duh, napose u ovim, za našu zemlju, turbulentnim vremenima.

Ove se godine više natjecatelja prijavilo na nagradnu akciju. Neki su od njih sudjelovali i ranijih godina, a neki sa svojim okućnicama sudjeluju po prvi put.

Ove godine imamo više prijavljenih natjecatelja na našu nagradnu akciju. Neki su se i prije natjecali, a ima i novih okućnica. Zastupljeno je čak sedam naselja. Osim samog Lipika, tu je i Antunovac, Donji Čaglić, Filipovac, Gaj, Marino Selo te Poljana.

Svaki natjecatelj je poslao po 10 fotografija svoje okućnice, koje su u FOTOALBUMU (klikni na poveznicu) poredane abecednim redom prezimena pojedinog kandidata.

"Na vama je da date svoje glasove, odnosno lajkove koji se zbrajaju s glasovima tročlanog žirija. Ove godine se nagrade jednako raspoređuju, bez obzira na osvojeno mjesto te će simbolično biti proglašeno prvo mjesto s obzirom na to da zaista postoje razlozi zašto je netko najbolji. Vi svakako dajte svoj "Like" svima za koje smatrate da su lijepo ukrasili svoje okućnice, a ne samo jednom kandidatu. Trebamo sve naše susjede ohrabriti za njihov trud.", poručuju iz lipičke Turističke zajednice.

Točno u podne 11. siječnja završava glasovanje, a do tad iskoristite mogućnost i svojim lajkom nagradite trud naših sugrađana.