Eming
Eming
Medianno
KPD "SLOGA"

Svečana premijera crtanog filma "Banchi"

09.11.2020. 08:16 | 544 pregleda | Lifestyle

Piše:
Compas

 
 
 
 
 
Svečana premijera crtanog filma "BANCHI" održat će se danas, u ponedjeljak 9. studenoga 2020. godine s početkom u 17 sati u Hrvatskom domu "Dr. Franjo Tuđman" u Pakracu, dvorani "Ivan Nemet".
 
- "Projekt CRTAM CRTIĆ, sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture Republike Hrvatske, kojega smo provodili u partnerstvu s Osnovnom školom braće Radić Pakrac i Muzejem Grada Pakraca, usprkos pandemijskim mjerama koje su uzrokovale poteškoće provedbe.", priveli smo kraju, doznajemo od tajnice KPD "Sloga" Dubravke Špančić.
 
- "Učenici su sudjelovali na novo normalni način na radionicama, zahvaljujući roditeljima i modernoj tehnologiji i izvan školskog objekta. Nismo ostvarili želju uključivanja građana u kreativni proces, kojima; iskreno HVALA na prijavi. Ipak, naš maleni, ali značajni, zajednički proizvod spreman je za predstavljanje!", dodala je gospođa Špančić.
 
 
Sudionici promocije su suradnici kreativnog procesa stvaranja crtića, učenici te predstavnici partnerskih organizacija koji će se u ovoj prigodi kratko osvrnuti na učinjeno, učenici će sudjelovati u kvizu vezanom za tematiku crtića, a široj javnosti namijenjena je objava videa s premijere na mrežnoj stranici KPD "Sloga" i na društvenim mrežama.
 
- "Iza nas je dugotrajan i vrlo složen posao u kojemu je sudjelovalo 33 učenika naše škole (28 crtača, 2 glumca i 3 pjevača, od kojih je 2 učenika sudjelovalo u svim aktivnostima). Njihov rad će se predstaviti u petominutnom crtiću koji, između ostaloga, slavi naš grad Pakrac.", poručuju organizatori.