delfin3
LIPIK test
Medianno
PALIJATIVNI TIM LIPA - GEA OPROSTI 2020.

Svjetski dan jabuka obilježen i u Pakracu

23.10.2020. 11:03 | 1008 pregleda | Lifestyle

Kao što je bilo i najavljeno Palijativni tim LiPa uspješno je u prostoru kompleksa Janković u Pakracu obilježio Svjetskog dana jabuka. Obilježavanje svjetskog dana jabuke- kraljice voća održano je u sklopu akcije Gea oprosti 2020. uz pridržavanje sveprisutnih epidemioloških mjera.

Piše:
Tomislav Ević

Zainteresirani građani jučer poslijepodne imali su priliku sudjelovati u radionici pod nazivom „Jabuka u medicini“ gdje su mogli kušati slastice od jabuka, a motiv jabuke bio je glavna tema i likovne radionice u kojoj su sudjelovali slikari Likovne udruge iz Daruvara i Slavonskog Broda; Ljubica Petrinić, J. Bali, Koprek, Nemet, Dunjica Karniš, , Farkaš, Balta, Slivar, Djedović, Otto Kraml, Ivica Ico Bilandžić, Sanja Krucki, Sandra Kozić, Matija Ozdanovac, Josipa Čeliković, Kazimir Buljan, Zdenka Kezele, Anđeljka Šumanovac, Jasna Pajković, Juro Marinić.

Kasnije poslijepodne svoje domaće proizvode posjetiteljima su predstavila obiteljska poljoprivredna gospodarstva Voćko, Krivačić Marko, Nezić Ružica, Marko Slako, Martinelli i Paukovac. U prostoru stare vijećnice posjetitelji koji su došli predvečer imali su priliku razgledati uratke stvorene u okviru likovne kolonije i pogledati projekciju filma „Zemlja opominje“.

FOTOGALERIJA: GEA OPROSTI 2020. - Svjetski dan jabuka