LIPIK test
Delfin
Medianno
BAZENI LIPIK

"Balkansko" noćno kupanje vrlo dobro posjećeno

08.08.2020. 12:28 | 1196 pregleda | Lifestyle

Pool partyji uz noćno kupanje na Bazenima Lipik su čini se naišli na plodno tlo među adolescentskom populacijom Lipika i okolice jer je sinoćnji pool party na bazenima bio vrlo dobro posjećen.

Piše:
Tomislav Ević

Alternativni vikend provod na otvorenom, koji je mladima u ovom kraju ponuđen u odnosu na onaj klasični u mraku tijesnih disco barova uz konzumiranje legalnih poroka, donekle podsjeća na fenomen spontanog okupljanja mladeži oko Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, kada su se radi kontradiktornih preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske mladi Zagrepčani spontano počeli ondje okupljati i družiti na otvorenom.

Sličan scenarij odvio se i jučer u večernjim i noćnim satima na lipičkim bazenima kada se veliki broj mladih zabavljao na tribinama bazena uz noćno kupanje i Summer Balkan Night glazbeni ugođaj Mox Pool Bar-a  gdje je prevladavao glazbeni izričaj malo istočnije produkcije na koji se mladi lože zadnjih godina, a koji se lako može pronaći u trending kategoriji YouTube-a lokaliziranog za naše područje.

Oni koji su sinoć posjetili bazene s dijametralno suprotnim glazbenim ukusom koji ne seže samo godinu dana unatrag priliku za opuštanje imali su uz Summer pool bistro i koktele u aranžmanu Slavonike uz elektronsku glazbu primjerenu takvom ugođaju. Svakako drugačiji način izlaska od onog klasičnog iako je dostupan samo u nekoliko kratkih ljetnih mjeseci dok je otvorena „Lipička rivijera“ na bazenima.

Noćno kupanje uz glazbu nastavlja se i danas navečer s početkom u 21 sat kada će na bazenima svirati lokalni glazbeni sastav „Free time band“, a kupati u svim bazenima moći će sve do 1 sat poslije ponoći uz simboličnu cijenu ulaza od svega 5 kuna.