Delfin
Delfin
Radio Daruvar 2
VOX POPULI – LJETO NA BAZENIMA

Čista desetka za nikad čišće i ponudom bogatije „lipičko more“

26.07.2020. 10:54 | 1075 pregleda | Lifestyle

Piše:
Sezame.pr

Bazeni Lipik ovu sezonu dočekali su u novom ruhu i posjetiteljima ponudili mnoštvo noviteta. Zato smo zamolili neke od posjetitelja da s nama podijele dojmove i utiske koje su na njih ostavili ovogodišnji bazeni Lipik.

 

MARIJAN DELIŠIMUNOVIĆ, GORNJI GRAHOVLJANI

Uopće je dobro da postoji ikakav način organizirane aktivnosti tijekom ljeta, kako za odrasle tako i za djecu, a kada su bazeni tu kao oblik rekreacije onda je to pun pogodak, osobito za nas koji se rekreativno bavimo nekim oblikom sporta. Plivačka karta za nas triatlonce više je nego povoljna, a usluga, čistoća i organiziranost su za čistu desetku. U odnosu na prijašnje godine, ovo je odmak od nekoliko svjetlosnih godina. Na ovom primjeru se lijepo vidi da gradovi mogu biti funkcionalni i na usluzi građanima samo kad to hoće i žele, a ponekada ne treba uopće puno.

 

DANIJELA OROZ, POŽEGA

Članovi Ronilačkog kluba Požega nedavno su na bazenima u Lipiku održali Discovery urone za sve zainteresirane. Taj njihov dolazak je i meni bila prilika za dolazak i bio mi je to prvi posjet bazenima u Lipiku. Inače, ono što mene posebno oduševljava u vezi Lipika je ta složnost, poduzetnost i želja da se stvori jedno ugodno mjesto za život i svi, od institucija do pojedinaca nastoje dati što veći doprinos i to je jednostavno opipljivo. Posebno treba pohvaliti vikend zbivanja, od noćnog kupanja do raznih aktivnosti koje se besplatno nude za posjetitelje, promocija raznih sportova, rada udruga... Program "Ljeto na bazenima" je primjer dobrog i kvalitetnog rada, to je pun pogodak jer ima nas jako puno koji ne možemo nikud otputovati za vrijeme godišnjeg odmora, a imati priliku kvalitetno provesti vrijeme na našem području je u današnje doba neprocjenjivo. Bazeni i okoliš su čisti, uredni, ugostiteljska ponuda je dobro organizirana, ljubaznost na svakom koraku. Osobno mi se sviđa i kako bazeni fizički izgledaju, ima dosta hlada i uzidanog prostora za sunčanje. Jedno toplo, ugodno okruženje o kojemu pričam svima. Treba pohvaliti i aktivnost na FB stranici Bazeni Lipik jer kad sam pokazivala stranicu i pričala što se sve provodi na bazenima prijateljima u Požegi, nisu mogli vjerovati... Jedine riječi koje se mogu izgovoriti su - svaka čast!

 

BILJANA MILIĆ, DOBROVAC

Bazeni su čisti, rubovi i rešetke su čitavi, sve oko bazena je uredno. Ponuda je izvrsna, usluga brza. Cijene ulaza su iznenađujuće niske. Užitak je doći i provesti dan na bazenima. Samo jedna mala zamjerka, sasvim mala... kad bi bilo više suncobrana.

 

MARKO KAMPIĆ, STARI MIKANOVCI

Ove godine sam već nekoliko puta došao na bazene u Lipiku i jako mi se sviđaju. Sve je lijepo, svi su ljubazni, čisto je i uredno, sve je na najvišem nivou. Po meni bazeni Lipik su najbolji bazeni u okolici Slavonije.

 

EDITA JELUŠIĆ, PAKRAC

Bazeni Lipik 2020. godine = sreća! 

Godina je luda sama po sebi, ali ove godine bazeni Lipik su prekrasni! Nakon posla, sjednem na bicikl i na bazene.Vikend, opet na bazene. Može i noćno kupanje, ma može sve!!! Cijena ulaznica je prava sitnica, a može se i popiti i pojesti isto po prihvatljivim cijenama. Voda u bazenima je čista, muzika odlična, hrpa ljudi, ma nešto predivno. Osobno bih mogla i živjeti na bazenima. Stvarno mi se sviđa što su ove godine bazeni jako čisti i sve je uredno. Ponuda pića na tri mjesta blizu bazena, tako da ne moramo daleko hodati. Osoblje raspoloženo za zezanciju, svlačionice top. Bazeni Lipik su najljepši bazeni!!!

 

 

LOVRO BRUNETA, LIPIK

Sretan sam što imamo, kako ja znam reći, naše "lipičko more". Cijene su pristupačnije, a voda je čista, što je važno i nama djeci i našim roditeljima. Obožavam otići na bazene jer kvalitetno provedem vrijeme sa svojim prijateljima. Uz društvo stječem i nova poznanstva. Uz sve to pruženi su nam i sportski sadržaji, što je meni jako važno. Na kraju, svaka čast organizatorima i Gradu Lipiku.

 

IRENA PETRILJAK, LIPOVLJANI

Oduvijek su nam u usporedbi kutinskih ili daruvarskih bazena, najbolji bili bazeni u Lipiku. Ove godine su još i bolji jer je sve lijepo prefarbano, ima dosta hlada iako je prošlih godina bilo besplatnih suncobrana koji su neki nemilice prisvajali. Npr. baka i deda ponesu svoje stolice i svako si uzme po jedan suncobran, ko brži... Pohvaljujem novu kavu koja se sada kuha. Pohvaljujem aktivnosti tipa badminton i šah iako ne sudjelujemo, ali svaka aktivnost je dobrodošla.. Još kad bi muzika bila cijelo vrijeme, bilo bi super. Može i tiše zbog susjedstva, al zabavnije je. Cijena je pristupačna za sve i rado dolazimo jer uvijek se i neko društvo nađe. 

 

MARTINA LUKIĆ, LIPIK

Od malih nogu sam veliki zaljubljenik u lipičke bazene, na tom mjestu sam naučila plivati i gdje god živjela, ljeto mi nije potpuno ako bar jednom ovdje ne zaplivam i podružim se s dragim ljudima. Tako da, unatoč vrlo čudnoj godini, posebno me razveselilo što su bazeni ipak i ovo ljeto puni vode. Stava sam kad nešto valja - pohvali, kad ne valja - daj konstruktivnu kritiku, a u ovom slučaju moram pohvaliti ljude koji su zaslužni za to što i ovo ljeto ovdje mogu plivati! Okoliš je uredan, voda čista, ponuda pića i hrane skroz zadovoljavajuća, a drago mi je da ima i raznih događanja, od sportskih do noćnih provoda. Ono što posebno fali su domaći ljudi kojih, nažalost, svake godine na bazenima sve rjeđe susrećem. Lipiku svakako treba života, a bazenska graja i ta duša koju oni imaju, po meni je nešto bez čega Lipik ne može i ne smije biti niti jedno ljeto.

 

DOROTEA PREBEŽAC, DOBROVAC

Moram priznati da su bazeni ove godine zaista uredni, također ove godine se održavaju i noćna kupanja što je nama mladima i potrebno da što manje vremena provodimo u svojim kućama ili na mobitelima. To je odlično jer se imamo gdje zabaviti, a i družiti! Bazeni Lipik su predivno uređeni od samoga ulaza!

Ponuda je puno bogatija i bolja. Što se tiče bazena u ovo „ludo“ doba korone smatram da bi bazeni trebali nastaviti sa svojim radom jer se redovito čiste, zaposlenici brinu o higijeni, a to je i najvažnije od svega jer rade sve najbolje za naše dobro!

 

ANA DUVNJAK, LIPIK

Temperature u gradu Lipiku sve su više zbog čega nam je sve teže čekati odlazak na more. Svima nam treba osvježenje, a jedno od mjesta na kojima se ono može naći su upravo lipički bazeni. Cijene su pristupačne, postoje razni sadržaji, ali najvažnije je kristalno čista voda. To me najviše iznenadilo jer, iskreno, od kad znam za sebe i od kad idem na bazene, nikad nisu bili toliko čisti kao ove godine. Tereni za odbojku, košarku, stolni tenis i ostalo spremni su za rekreaciju. Ono što mi je isto tako zanimljivo su razne nagradne igre na Facebook stranici Bazena Lipika. Mislim da svatko tko posjeti Lipičke bazene prepoznat će trud Grada Lipika koji nam je nam ove godine uređenjem naših bazena uljepšao ljeto!

 

MARIO PLAŽANIN, PAKRAC

Vidi se da su organizatori uložili puno truda u uređenje i stvarno je užitak doći, okupati se, podružiti s ljudima. I ostalih sadržaja ima više, posebno za mlade koji će vjerujem najviše uživati u vikend noćnim kupanima i partijima. Cijene su također pristupačne, a najvažnije je da je pivo hladno. Možda bi mogla biti malo bogatija ponuda hrane, ali i ovako bazeni ove godine zaslužuju desetku.