LIPIK test
Delfin
Radio Daruvar 2
NATJECANJE ZA NAJLJEPŠU OKUĆNICU

Produžene prijave za natjecanje „Ljetna okućnica Lipika 2020.“

22.07.2020. 08:34 | 555 pregleda | Lifestyle

Na inicijativu Turističke zajednice Grada Lipika pozivaju se građani da urede svoje okućnice kako bi grad izgledao ljepše i ugodnije. Turisti će, radi trenutne situacije, birati smještajne objekte i destinacije gdje se mogu osjećati ugodno, okoliš koji je uređen i gdje mogu uživati u prirodnom ambijentu.

Piše:
Compas

I ove godine Turistička zajednica Grada Lipika i Grad Lipik ovom nagradnom igrom animiraju građane da ukrase svoje okućnice i naš Grad.

Pozivaju se stanovnici Lipika da ukrase svoje vrtove i balkone cvijećem i zelenilom te tako sudjeluju u nagradnoj promotivnoj akciji "Najljepša ljetna okućnica Grada Lipika" za 2020. godinu.

Natjecanje se provodi već dugi niz godina, a ove godine se provodi tijekom srpnja.

Sudjelovati u nagradnoj akciji mogu svi, uključujući vlasnike koji su prošlih godina osvojili nagrade. Svaki natjecatelj do 31. srpnja sa svojim informacijama se treba prijaviti u Turistički ured na e-mail ili na telefonski broj te poslati deset fotografija svoje okućnice. Naime, zbog promjenjivih vremenskih prilika i više vremena za prijave produžuje se rok za prijavu sudionika za najljepšu nagradnu okućnicu, doznajemo od voditelja TZ Grada Lipika Hrvoja Kovačića.

Nakon prijava i dostave fotografija, objavit će se fotografije u galeriji na Facebook stranici Turističke zajednice gdje će biti otvoreno glasovanje.

Birat će se tri najviše ocijenjena vlasnika okućnica, a nagrade su u vrijednosti 1.000, 500 i 250 kuna koje natjecatelji trebaju upotrijebiti u obogaćivanje prijavljene okućnice.

Kako je to izgledalo prošle godine pogledajte ovdje.  

 

Info i prijave

Mail: tz.lipik@gmail.com

Telefon: 098 575 335

 

Izvor: www.tz-lipik.hr