Delfin
LIPIK test
Radio Daruvar 2
BAZENI LIPIK

Održan prvi turnir u badmintonu; veliki interes za školu šaha

12.07.2020. 09:36 | 982 pregleda | Lifestyle

Piše:
Compas

Na kompleksu otvorenih bazena u Lipiku jučer je održan prvi turnir u badmintonu na kojem je sudjelovalo 10 natjecatelja i jedna natjecateljica.

U pojedinačnoj muškoj konkurenciji Dejan Iličić je osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju pobijedivši u finalnom meču Marka Miloševića (15:13, 15:13). Treće mjesto pripalo je Marku Miladinoviću, a četvrti je bio Lovro Bruneta.

S obzirom na to da je bila jedina natjecateljica, organizatori su Dori Stepić dodijelili zlatnu medalju. Naime, ona je sudjelovala u muškom turniru i pri tome je došla do četvrtfinala. 

Paralelno s održavanjem turnira u badmintonu, u organizaciji Šahovskog kluba Pakrac - Lipik pored olimpijskog bazena održana je i škola šaha namijenjena svima onima koji su željeli naučiti, ali i onima koji su željeli produbiti znanje o ovoj drevnoj igri. Zbog iznenađujuće velikog interesa, igralo se uz sve četiri pripremljene šahovske ploče.

Osim što se možete odlično zabaviti, na lipičkim bazenima u vrijeme ljetnih vrućina možete svakodnevno uz aktivno plivanje provoditi svoje vrijeme!

FOTOGALERIJA