LIPIK test
Delfin
Radio Daruvar 2

OTVORENI BAZENI LIPIK – započela nova kupališna sezona

26.06.2020. 20:47 | 1675 pregleda | Lifestyle

Točno u 19 sati lipički gradonačelnik Vinko Kasana, u nazočnosti predsjednika lipičkog Gradskog vijeća Mladena Dolića i pakračke gradonačelnica Anamarije Blažević te građana koji su jedva dočekali početak kupanja, otvorio je novu kupališnu sezonu na kompleksu otvorenih bazena u Lipiku!

Piše:
Matija Kulhavi

Uz laganu svirku grupe Mini Laguna započela je kupališna sezona, a posjetiteljima Bazena Lipik donosi brojne novosti, dodatne sadržaje, ali i poneko iznenađenje.

Za razliku od ranijih godina, za ovogodišnje otvaranje bazena pobrinuo se Grad Lipik i gradske tvrtke, Lira i Lipkom. Što se tiče radnog vremena, Bazeni Lipik će od ponedjeljka do četvrtka raditi u vremenu od 9 do 21 sat, a petkom, vikendom (subota, nedjelja) i blagdanom od 9 pa do dugo u noć.

Cijena cjelodnevne ulaznice tijekom radnog dana iznosit će 15 kuna, dok će nakon 16 sati ulaz biti 10 kuna. Slično je i za dane vikenda, odnosno blagdana. Cijena cjelodnevnih ulaznica će iznositi 20 kuna, a nakon 16 sati bit će 15 kuna. Za učestale posjetitelje bazena spremne su i mjesečne, odnosno sezonske ulaznice. Tako će mjesečna ulaznica iznositi 200 kuna, dok će cijena sezonske ulaznice biti 300 kuna. Djeca do 3 godine neće plaćati kartu, a cijena sezonske ulaznice za ostalu djecu, mlade do 18 godina i studente iznosit će 150 kuna.

Sudeći po svemu najavljenom, ako se netko odlučio da ove godine ne ide na more, zasigurno će te užitke moći kompenzirati na kupanju u Lipiku. Sve u svemu, ovo će ljeto biti bogato događanjima na bazenima.

Posebno iznenađenje povodom otvorenja - u subotu 27. lipnja prvih 5 kupača ima priliku osvojiti nagradu zaron uz ronilačku opremu s Ronilačkim klubom Požega koji će za osvajače nagrade biti organiziran na kompleksu Bazena Lipik po dogovoru.

#Lipikvasceka #LiraTravelLipik #VisitLipik #ZlatnaSlavonija #BazeniLipik #LjetnoosvježenjeuLipiku #GradLipik

 

FOTOGALERIJA