delfin3
DNM vertikal
Medianno
OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA PAKRAC

Boje i zvuci ljubavi u kuriji Janković

13.02.2020. 11:09 | 1467 pregleda | Lifestyle

Uoči Valentinova, Dana zaljubljenih, u večernjim satima u srijedu 12. veljače, učenici Osnovne glazbene škole Pakrac i njihovi mentori priredili su ekstravagantni koncert u bojama ljubavi na kojem su izvodili skladbe klasične i popularne glazbe inspirirane i posvećene ljubavi i zaljubljenosti.

Piše:
Tomislav Ević

Za razliku od brojnih manifestacija koje nisu uspjele ispuniti vijećnicu u sklopu kurije Janković, Osnovnoj glazbenoj školi Pakrac to nije nikakav problem jer je na sinoćnjem koncertu prostor vijećnice bio premalen za sve one koji su došli poslušati pjesmu i pjev posvećen ljubavi.

Na koncertu koji je trajao gotovo cijeli sat, učenici OGŠ Pakrac izveli su 14 točaka, a koncert je otvoren skladbom „Prva ljubav“ koju je izveo zbor predškolskog solfeggia 1. i 2. razreda.

Nastupili su i: Gabrijela Gašparović (3. razred) na violini sa skladbom „Largo affetuoso“, Dorian Žunić (5. razred) na klaviru sa skladbom „Ljubica“, Staša Kukić (6. razred) na flauti sa skladbom „Romance“, Ezra Manavski (3. razred) na klarinetu sa skladbom „The love song of Kangding“, Filip Pečanić (6. razred) na klaviru sa skladbom „All of me“, Kristina Kosinc (6. razred) sa skladbom „When the love falls“, Vita Jirasek (5. razred) na violini sa skladbom „Perfect“, Ela Stjepanović (2. razred) na flauti uz Antoniu Savi (2. razred) i Svena Andričića (4. razred) na harmonikama izveli su skladbu „I just called to say I love you“, Staša Kukić (6. razred) i Kristina Kosinc (6. razred) na flautama su izvele skladbu „Love of my life“, Ansambl flauta izveo je „Friday Im in love“.

Skladbu "Love story" izveli su Karlo Zanetti (6. razred) na bisernici, Diana Mirt (4. razred) na braču, Kristina Kosinc na bugariji, Šimun Delišimunović (3. razred) na čelu, i Karlo Tomić-Bobaš (6. razred) na berdu.

Ženski vokalni sastav Pakračke vile otpjevao je „Samo s tobom ja upoznao sam ljubav, a veliku završnicu valentinovskog koncerta izveli su Tamburaški orkestar Pakrac i Zbor OGŠ Pakrac izvedbom pjesme „24 sata“ grupe Aerodrom.

FOTOGALERIJA: VALENTINOVSKI KONCERT OGŠ PAKRAC U KURIJI JANKOVIĆ 2020.


DNM ispod