Delfin
LIPIK test
Medianno
CAFE BAR NUMERO/TOPLICE LIPIK

Print na kavi, novitet u ugostiteljskoj ponudi Lipika!

06.02.2020. 19:38 | 1304 pregleda | Lifestyle

Početak 2020. donio je novitet u ugostiteljsku ponudu Grada Lipika, novitet jedinstven u cijeloj Požeško-slavonskoj županiji, rekao nam je Zoran Krivdić Jaje voditelj Caffe bara Numero koji se nalazi u sklopu Toplica Lipik.

Piše:
Tomislav Ević

Ugostitelji su oduvijek tražili načina da se istaknu u odnosu na konkurenciju i tako privuku novu klijentelu, a u obiteljskom ugostiteljskom obrtu Caffe bar Numero našli su originalan način kako da to i postignu.

Na kavu Vam mogu isprintati što god Vam padne na pamet, od kojekakvih poruka, aforizama, do fotografija i selfija. Njegovi gosti već piju kavu s „Dobro jutro!“ i „Lipik Vas čeka!“, a interes je velik, Zoran je dok smo razgovarali uz kavu znatiželjnicima pokazivao o čemu se radi i kako detaljan print može biti. Sve je vrlo jednostavno i brzo: s Google-ovog servisa tj. Trgovine Play skine se mala aplikacija imena „Ripples“ koja prema vašoj lokaciji pronalazi najbližu destinaciju na kojoj se može dobiti kava s printom. Možete izabrati između već uvrštenih predložaka ili se odlučiti za neki svoj, izbora je puno, a mogućnosti su ograničene samo Vašom maštom.

 

Za one među Vama koji se pitaju o kakvoj se „boji“ radi Jaje naglašava da se ne radio o nikakvim umjetnim preparatima, printa se s ekstraktom kave koji ne utječe negativno ni na boju ni na okus kave. Aparat koji ima u caffe-u može printati i na pjenu od piva, ekstraktima borovnice, mrkve ili cikle što će mnogima zasigurno biti zanimljivo u ljetnim mjesecima.

Iako su takvi aparati prisutni na tržištu već neko vrijeme, radi relativne skupoće ugostitelji ih teško uvode u posao. No, Jaje se ipak nakon dužeg razmišljanja odlučio uvrstiti to u svoju ponudu jer osim što na taj način reklamira svoj kafić, promovira i Toplice i grad Lipik jer korisnici društvenih mreža svih uzrasta rado dijele nove i zanimljive sadržaje koji vrlo brzo dolaze do velikog broja ljudi.

To je i svojevrsna digitalna razglednica i popularizacija Lipika kao turističke destinacije, što može biti samo pozitivna stvar za sve koji ovdje žive i rade.

Sve znatiželjnike i putnike namjernike Jaje poziva da u ugodnom okruženju i ljubazno osoblje Caffe bara Numero odmore uz kavu kakvu još nisu imali prilike probati.