LIPIK test
LIPIK test
Medianno
Doček nove godine u grijanom šatoru u Lipiku

Sve je spremno za najveseliju noć u godini

31.12.2019. 09:13 | 1054 pregleda | Lifestyle

Godina 2019. odbrojava posljednje sate. Danas je Silvestrovo, što znači da se gradovi diljem svijeta pripremaju za najveseliju noć u godini.

Lipik je spreman za doček nove 2020. godine. U grijanom šatoru lipičkog perivoja od 17 sati pa sve do 20 sati za mališane je organiziran najveseliji doček dječje nove godine. Očekuje ih zabava s animatorima uz dekorativnu rasvjetu, balončiće, slastice i delicije. Za dobar provod mališana tu će također biti sokovi, čajevi i voda za osvježenje! Od 19 sati predviđeno je nazdravljanje uz dječji šampanjac, a od 20 sati nebo će biti ispunjeno s lanternama želja! Ako još niste stigli kupiti svoju lanternu, to ćete moći učiniti danas, na samom dječjem dočeku. Za zabavan kraj moći ćete se upustiti u vožnju s turističkim vlakićem Lipik Express po božićnom parku!

Fešta je zagarantirana i za nas starije jer već od 22 sata pa sve do kasnih jutarnjih sati organiziran je Doček 2020. godine uz glazbeni program grupe Dilberi! Dočekajte novu godinu i provedite najveseliju noć u grijanom šatoru u Lipiku uz dobro društvo i odličnu zabavu!