LIPIK test
LIPIK test
Medianno
DARUVAR - CUP OF JOY

Goran Bence krenuo na novo putovanje na kojem će promovirati i Lipik

15.07.2019. 10:36 | 1431 pregleda | Lifestyle

Strastveni zaljubljenik u putovanja i motocikle Goran Bence, jutros je motorom iz rodnog Daruvara krenuo prema Sloveniji, Italiji, Grčkoj i Turskoj.

Piše:
Matija Kulhavi

Kao što je to činio i prethodnih godina, tako će i tijekom ovogodišnjeg putovanja Goran Bence pronositi dobar glas o svojem zavičaju i domovini. Naime, njegov je motocikl ukrašen brojnim simbolima putem kojih pruža jedinstvenu promociju svojim sponzorima, poput Grada Daruvara, Bjelovarsko-bilogorske županije, ali i Grada Lipika te niza poslovnih subjekata i ustanova.

Već četrdesetak godina Goran putuje svugdje po svijetu, a protekle je godine cilj njegova putovanja bio Island. Putem je odsjedao u Češkoj, Poljskoj, Njemačkoj i Danskoj gdje je promovirao ovaj naš zapadno slavonski zavičaj pričajući o njegovim ljepotama i znamenitostima, a ujedno i pozivajući ljude koje je upoznao da posjete našu domovinu, što će nastaviti činiti i ove godine.

O ovogodišnjem putovanju više ćemo pisati nakon Goranova povratka u Hrvatsku, a u međuvremenu njegovu turističku promidžbu našeg kraja možete pratiti na Facebook stranici Daruvar - Cup of joy.

 

 

 

 

Foto: FB Daruvar Cup of joy/Irena Ivanović Lasta (Radio Daruvar)