Delfin
Delfin
Bazeni Lipik
PLESNI KLUB DOLCE PAKRAC LIPIK

Završna priredba u Hrvatskom domu u Pakracu

14.06.2019. 09:40 | 952 pregleda | Lifestyle

Plesni klub Dolce predstavio je rezultate svog rada u protekloj godini, dvorani ispunjenoj roditeljima i rodbinom mladih plesačica i plesača, u poslijepodnevnim satima četvrtka 13. lipnja u dvorani „dr. Ivan Šreter“ Hrvatskog doma „dr. Franjo Tuđman“ u Pakracu.

Piše:
Tomislav Ević

U 16 što grupnih što solo plesnih točaka, četiri starosne grupe plesnog kluba, izvele su koreografije koje su tijekom prošle godine osmislile i pripremile uz voditeljicu Marijanu Verčej. Plesni klub bio je vrlo aktivan prošle godine i svoje umijeće prikazivali su na nastupima u Pakracu i Lipiku ali i dalje na brojnim gostovanjima unutar i izvan županije. Jučer izvedene koreografije pripremane su cijele godine, a plesačice kluba Dolce izvodile su ih i na nedavnom Sajmu cvijeća u Lipiku, prilikom Vrtićke olimpijade u Pakracu, na Požeškom plesokazu, na Samoborskom festivalu plesa, na Dance world cup-u u Zagrebu i na reviji plesa" Dani Silvije Hercigonje" u kazalištu Trešnja. Plesačice Dolce-a sudjelovale su i u realizaciji prvog pakračkog mjuzikla „Tko pjeva zlo ne misli“, a popularizaciji plesa doprinijeli su i održavanjem hip-hop plesne radionice.

Ovogodišnji toplinski val nije spriječio sve koji su željeli doći na jučerašnju plesnu čaroliju, a u užarenoj i vreloj atmosferi kino dvorane hrvatskog doma, brojni roditelji i bližnji mladih plesača i plesačica pljeskom su nagrađivali nastupe, od onih umjetničkih starije grupe do onih neizmjerno zabavnih i simpatičnih nastupa najmlađih, koji su, po riječima voditeljice Marijane Verčej, budućnost plesnog kluba Dolce.

Na samom kraju, plesni klub je zahvalio svima koji su svojim trudom i zalaganjem bili dijelom rada kluba protekle godine, od plesača i plesačica, njihovih roditelja koji su se angažirali i na treninzima i prilikom organizacije nastupa, gradovima Pakracu i Lipiku na podršci, kao i KPD-u Sloga što im je izašao u susret s prostorom za treninge i nastupe.

Po završetku „Plesne čarolije“ druženje se nastavilo ispred Hrvatskog doma gdje su mladi plesači i plesačice s njihovim roditeljima osvježili i osladili na prigodnom domjenku.