Lipik banner
banner sezame okoliš
Derbi
PLESNI KLUB DOLCE PAKRAC LIPIK

Odličan nastup na Dance world cup-u u Zagrebu!

13.03.2019. 12:14 | 989 pregleda | Lifestyle

Protekli vikend, u subotu 9. i u nedjelju 10. ožujka, plesačice plesnog kluba Dolce Pakrac Lipik nastupile su na natjecanju Dance world cup održanom u Plaza Event Centru (bivši Hypo Event Centar) u Zagrebu.

Piše:
Compas

Plesačice kluba Dolce na natjecanju su nastupile s 5 koreografije, koje je osmislila i s njima uvježbala njihova dugogodišnja trenerica Marijana Verčej. Natjecanje je bilo podijeljeno u dvije kategorije, A kategorija su bile kvalifikacije za svjetski kup koji će se ove godine održati u Portugalu, a B kategorija natjecanje na državnoj razini.

Ostvarile su sljedeće rezultate: "Ljubav je crvene boje" - manja srednja grupa, 1.mjesto, contemporary B kategorija (Lorena Banović, Anja Gurdon te Nikolina i Patricia Radman); "Alone" - srednja grupa, 1.mjesto ,open B kategorija; "Anin san" - najstarija grupa, 2.mjesto .contemporary A kategorija; "Putevima prostora" - solo Anja Gurdon, A kategorija; "Imagination Vs Reality" - solo Lucija Colosetti, contemporary, A kategorija.

Zagrijavanje i pripremu za ostvarenje vrlo dobrog plasmana na prošlotjednom natjecanju plesačice su imale vikend prije koji su provele radno sudjelujući na 18. Požeškom plesokazu te na radionici pod vodstvom Larise Navojec.

Oni koji to još nisu moći će ih vidjeti uživo, na skorašnjoj priredbi Poklon mome gradu u Pakracu, sa zajedničkom koreografijom male i mini grupe.