banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
Vinodar 2019
BOŽIĆNI SAJAM U LIPIKU

Adventsko ozračje svuda oko nas

16.12.2018. 20:57 | 722 pregleda | Lifestyle

Završio je dvodnevni Božićni sajam u Lipiku koji se svake godine zajednički održava u organizaciji Turističke zajednice i Grada Lipika. Unutar grijanog šatora podno Jelkinog brijega svoju je ponudu izložilo četrdesetak izlagača, a brojni su posjetitelji, osim obilaska izložbenih štandova prošetali ukrašenim lipičkim perivojem i uživali u snježnom ruhu božićne čarolije.

Piše:
Matija Kulhavi

Ponuda Božićnog sajma u Lipiku svake je godine sadržajnija, a izlagači dolaze s područja čitave Slavonije. Tako su i ove godine posjetitelji razgledavali, ali i kupovali raznovrsne unikatne rukotvorine, umjetničke dekoracije, božićne ukrase te uživali u mirisima i okusima aronije, meda i mednih proizvoda, kolača, kuhanog vina i niza drugih oblizeka.

Prvog dana Božićnog sajma plesom i pjesmom predstavili su se mališani iz Dječjeg vrtića Kockica (matični vrtić u Lipiku i područni u Poljani) te pripadnici Gradskog puhačkog orkestra Lipik.

Kuća Bake Mraz – veselje za najmlađe

Na veliku radost najmlađih, ali i onih koji se tako osjećaju u srcu, ovaj je vikend petu godinu za redom otvorena i Kuća Bake Mraz. Ispunili su je brojni dječji osmjesi koji su kroz igru i kreativne radionice širili mirise i radost Božića.

Fotogalerija: Božićni sajam

Fotogalerija: Kuća Bake Mraz