Streetball 2019. vertikal.
Streetball 2019. vertikal.
Streetball 2019. horizont
BOŽIĆNI SAJAM U LIPIKU

Doživite blagdanski duh i dođite na Božićni sajam u Lipiku!

13.12.2018. 08:50 | 1237 pregleda | Lifestyle

Nadovezujući se na tradiciju izuzetno dobro organiziranih manifestacija, Grad Lipik i Turistička zajednica, u susret blagdanima, organizirali su dvodnevni tradicionalni Božićni sajam koji se ove godine održava u vikendu koji je pred nama – 15. i 16. prosinca 2018. godine od 13 do 19 sati.

Piše:
Matija Kulhavi

Dvodnevni Božićni sajam u Lipiku odvija se na dobro poznatoj lokaciji, u grijanom prostoru šatora nasuprot zgrade lipičke gradske uprave, a podno Jelkinog brijega. Doznali smo kako će na sajmu izlagati čak 60-ak izlagača iz čitave Slavonije, a organizatori ističu kako nas i ove godine očekuje još bogatija ponuda suvenira, unikatnih radova, rukotvorina, autohtonih ukrasa i predmeta s božićnom tematikom. Sve to i još mnogo više upotpunjeno je i zabavnim programom.

Lipik je jedna od rijetkih destinacija koja organizira Božićni sajam u natkrivenom i grijanom prostoru, a koji je ove godine još veći. Imamo vrlo dobar odaziv što dokazuje kvalitetu organizatora, a ove godine smo izlagačima omogućili prodaju na cijelim stolovima. Nije bilo mjesta za sve izlagače kao prošle godine, tako da će neki izlagati i vani. Pozivamo sve čitatelje da dođu na Božićni sajam, obraduju sebe s kupovinom najljepših poklona te pomognu izlagačima i udrugama da prodaju što više božićnih rukotvorina.“, rekao je tajnik TZ grada Lipika Hrvoje Kovačić.

Uz sve navedeno, posjetitelji koji se ovih dana nađu u Lipiku moći će prošetati njegovim stoljetnim perivojem koji je ove godine ukrašen s više od 300.000 božićnih lampica, a u sklopu toga nalazi se i klizalište te adventske kućice smještene u dijelu perivoja Toplica Lipik uz paviljon Antunovo vrelo.

I ove će godine svoja vrata otvoriti Kuća Bake Mraz u kojoj vas očekuje pregršt zabave uz marljive vilenjake koji skupa s Bakom Mraz pripremaju sve za dolazak Djeda Mraza!

Doživite blagdanski duh i dođite na Božićni sajam u Lipiku!