Streetball 2019. vertikal.
Streetball 2019. vertikal.
Medianno
BJEŽIŠ MI KAO NIKADA

Novi spot Mateja Plavčeka u suradnji s grčkim glazbenikom

09.12.2018. 14:05 | 897 pregleda | Lifestyle

Piše:
Compas

Nakon uspješnog albuma prvijenca „Moj svijet“ mladi hrvatski glazbenik Matej Plavček vrijedno radi na novim pjesmama. Ovih dana predstavio je treći singl nakon izlaska prvog albuma, a surađivao je s potpuno novim glazbenicima.

Pjevač planira napraviti svoj najveći glazbeni hit do sada, a suradnju je potražio van granica Hrvatske. Glazbu i aranžman pjesme „Bježiš mi kao nikada“ potpisuje poznati grčki glazbenik Pavlos Kappa, a tekst potpisuje Nenad Škundić, tekstopisac i književnik iz Srbije.

Uspješni i veliki ljudi su najčešće jako dragi i jednostavni. Bilo mi je veliko zadovoljstvo i čast surađivati s talentiranim ljudima kao što su Pavlos Kappa, koji iza sebe ima veliku glazbenu karijeru u Grčkoj i s tekstopiscem Nenadom Škundrićem koji postaje sve poznatiji tekstopisac u susjednoj državi Srbiji. Siguran sam da nam ovo nije zadnja suradnja i nadam se da će pjesma biti slušana i prihvaćena od publike.“, izjavio je Matej.

Art video spot radio je Saša Poštić iz Karlovca, a Matej ističe da upravo mladim talentiranim ljudima voli dati priliku za suradnju, kao što ju je i on na početku dobio od svoje izdavačke kuće Friš Records.