banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
Radio Daruvar
Ljubav je kao vatra

Zaljubljeni Novljanin oduševio svojim natpisima po gradu, javio se i autor stihova

05.07.2018. 21:13 | 2965 pregleda | Lifestyle

U srijedu ujutro na nekoliko lokacija po Novskoj mogli su se pronaći natpisi ispisani ljubavnim stihovima, svaki potpisan s “Luka”.

Piše:
Compas

Misteriozni zaljubljeni autor probranim stihovima obraća se voljenoj osobi, za koju se potrudio i napravio posebne drvene natpise te ih je postavio na mjesta koja su tema i asocijacija njegovih romantičnih stihova.

Recimo, kod Glazbene škole u Novskoj napisano je: “Kad rasplače gudalo žice tremolo u meni sve ono najbolje polomi; Dokazat ću ti da nismo slučajan odabir …“,

U samom centru grada pronađeno je: “Za tebe još jednom Mjesec prebojat ću srebrom; Za tebe još jednom prelit ću sunce jantarom i mjedom …“.

Izgleda da se Novljanima itekako svidio potez mladića Luke, jer na društvenim mrežama zdušno navijaju da se on i djevojka pomire. Lokalna cvjećarna Luki poklanja buket cvijeća, kafići ga časte pićem, dok restoran poziva na večeru jer kako kažu: „Ljubav ipak ide kroz želudac“!

U cijelu priču se uključio i Ivan Dečak iz grupe Vatra, autor navedenih stihova, koji je najavljujući koncert u Novskoj u petak 6. srpnja, pozvao i mladića Luku da dođe.

Nadamo se da je mladić ipak pronašao put do srca svoje drage!