banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
AS obrt
PLESNI KLUB DOLCE PAKRAC LIPIK

Plesna čarolija ispunila Hrvatski dom

16.06.2018. 09:51 | 849 pregleda | Lifestyle

U organizaciji Plesnog kluba Dolce Pakrac Lipik u Hrvatskom domu „dr. Franjo Tuđman“ u Pakracu 15. lipnja je održana tradicionalna završna priredba, na kojoj su svi ljubitelji plesa mogli uživati u svojevrsnoj plesnoj čaroliji koju su pripremile plesačice i plesači našeg lokalnog plesnog kluba. 

Piše:
Matija Kulhavi

Na samom početku ove plesne večeri brojnoj publici, koja je dupkom ispunila dvoranu Hrvatskog doma, obratila se predsjednica Plesnog kluba Dolce Pakrac Lipik Anita Adžijević Dašek napomenuvši kako klub djeluje od 2012. godine u četiri plesne skupine koje će tijekom završne priredbe prikazati sve ono što su pripremali kroz posljednjih deset mjeseci zajedno sa svojom trenericom Marijanom Verčej.

Tako je publika mogla uživati u scenskim nastupima mini, male, srednje i najstarije grupe, kao i u plesu i plesnim akrobacijama koje je izveo trio u sastavu Anja Gurdon, Antonia Pleše i Dunja Svjetličić ili pak duo u izvedbi Barbare Krejči i Nikol Vacek, ali i u solo nastupu Anje Gurdon.

Bila je ovo prilika i za oproštaj od tri članice plesnog kluba Barbare Krejči, Nikol Vacek i Gee Zandona koje su završile svoje srednjoškolsko obrazovanje te odlaze na fakultet.

FOTOGALERIJA