banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
Medianno
U organizaciji pet lovačkih društava

Održan tradicionalni „Lovački bal“

04.02.2018. 08:31 | 2355 pregleda | Lifestyle

U organizaciji pet lovačkih društava (Fazan, Psunj i Košuta iz Pakraca, Slavuj i Jelen iz Lipika) te KPD “Sloga” iz Pakraca u Hrvatskom domu „Dr. Franjo Tuđman“ u subotu, 3. veljače održan je šesti po redu Lovački bal na kojem se okupilo oko više od 170 uzvanika.

Piše:
Matija Kulhavi

U ime društava prisutnima se obratio Damir Grujić, predsjednik lovačkog društva „Slavuj“ iz Gaja, a uz njega su nazočili predsjednici lovačkih društava „Jelen“ Lipik i „Fazan“ Pakrac, Aleksandar Terer i Josip Delorenci te Damir Špančić, predsjednik KPD „Sloga“, koji je podsjetio kako su upravo lovci 1991. godine čuvali dr. Šretera, dok su samohotke i tenkovi stajali pred njegovom kućom te je predložio da lovačka društva s područja Pakraca i Lipika dobiju najviša priznanja lokalnih zajednica.

Lovačkom balu je prisustvovao i Zdravko Vujnović, predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije zajedno s članovima Izvršnog odbora.

Na meniju su bili lovački specijaliteti, dok su članovi društava za svoje stolove mogli donijeti suhomesnate proizvode i kolače.

I ove godine, kako tradicija nalaže, društvo se zabavilo uz tombolu te nasmijalo uz zanimljive lovačke igre, a do sitnih jutarnjih sati goste je zabavljao bend Bez imena.

Djelić atmosfere pogledajte u našoj fotogaleriji.