TOPLICE LIPIK _vanjski
delfin3
Toplice Lipik 960x150_nsl
BAZENI LIPIK

Ekipa lipičkog AI centra osvojila ljetni pub kviz

25.08.2023. 09:06 | 1040 pregleda | Lifestyle

Sinoć je na Bazenima Lipik upriličen još jedan uzbudljiv događaj za sve zaljubljenike u intelektualni izazov i dobru zabavu. Naime, održan je još jedan ljetni pub kviz koji je okupio brojne ekipe željne izazova i druženja.

Piše:
Compas

Pub kvizovi su postali nezaobilazno okupljalište za sve one koji žude za kombinacijom zabave i intelektualnog poticaja, a ovaj događaj nije razočarao. Organizatori su se potrudili stvoriti ugodnu atmosferu za sve sudionike, obećavajući večer punu smijeha, natjecateljskog duha i iznenađenja.

U natjecanju je sudjelovalo ukupno 14 ekipa, svaka sastavljena od pet članova. Kviz je bio podijeljen u tri skupine, a svaka skupina imala je petnaest izazovnih pitanja koja su bila pogodna za testiranje općeg znanja i raznovrsnih vještina.

Najviše uspjeha u kvizu postigla je ekipa "Ay – Ay – Ay", sastavljena od polaznika osposobljavanja za programere umjetne inteligencije u AI centru Lipik. Njihov dubok uvid u različite sfere znanja omogućio im je osvajanje prvog mjesta. Drugo mjesto pripalo je ekipi "20 do keca", koja je također pokazala iznimno znanje i brzu reakciju na raznovrsna pitanja, a odmah nakon njih s razlikom od jednog boda slijedili su sjajni "Prvi pokušaji". Organizator, Slavonica Pool Bistro nagradio je prve tri ekipe s prigodnim nagradama, naravno pivskim.

Pub kvizovi poput ovog postali su ne samo zabava, već i platforma za razmjenu znanja i razgovora. Njihova popularnost kontinuirano raste, a s obzirom na uspješnost posljednja dva kviza, ne sumnjamo da će Slavonica Pool Bistro i dalje biti domaćin sličnih događaja, spajajući znanje i zabavu na nezaboravan način.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/