delfin3
Narodne kupke vanjski
Toplice Lipik 960x150_nsl
Povodom sajma cvijeća

Mali manekeni oduševili na modnoj reviji RS Fashion Modelling u Lipiku

23.05.2023. 08:16 | 977 pregleda | Lifestyle

U samom centru Lipika povodom održavanja Sajma cvijeća održana je svojevrsna modna revija pod nazivom RS Fashion Modelling. Ovaj događaj privukao je pažnju publike, a posebno su se istaknuli mali manekeni iz Lipika i Pakraca koji su prošetali modnom pistom na terasi Malog Caffea u prekrasnim večernjim haljinama brenda Mistic Exclusive i šeširima dizajnerice Ljiljane Šiljak.

Piše:
Compas

Modna revija nije bila samo modni spektakl, već je imala i edukativnu notu jer je predstavljala ispitnu reviju polaznika škole za manekene RS Fashion Modelling. Ova škola djeluje svake srijede u osnovnoj školi u Lipiku od 15 do 16 sati, pružajući mladim talentima mogućnost da razviju svoje vještine i steknu iskustvo u svijetu modelinga.

Voditeljica škole i bivša manekenka Senka Rupić predstavila je ovom prigodom natjecatelje koji će sudjelovati na predstojećem izboru za Top Teen model sjeverozapadne Hrvatske 2023. Njihov nastup na ovoj modnoj reviji izazvao je veliki pljesak publike i dobili su podršku ponosnih roditelja.

Mladi manekeni su svojom sigurnošću i šarmom osvojili srca prisutnih te su pokazali da imaju svijetlu budućnost u svijetu mode.

Opis nije dostupan.


Toplice Lipik_640x200_tekst