Delfin 2022
LIPIK test
Radio Daruvar 2
Prijavite se na besplatno vježbanje na lipičkim bazenima

AKTIVNA HRVATSKA: Sunčano jutro uz plave bazene prava je prilika za aktivni odmor i zabavu

24.07.2021. 11:54 | 860 pregleda | Lifestyle

Lipički bazeni pravo su mjesto za opuštanje i uživanje tijekom ljetnih vrućina. Vikendima se na bazenima uobičajeno održavaju sportske animacije lokalnog karaktera sa sportskim klubovima, no idući vikend, u subotu, 31. srpnja na bazenima nas očekuje poseban sportski sadržaj.

Tada se Lipik priključuje ostalim gradovima Hrvatske koji organiziraju sportsko-edukativni projekt "Aktivna Hrvatska" koji je vodeći projekt ovakve vrste pokrenut 2013. godine s ciljem promicanja kulture zdravog i aktivnog života. A gdje je bolje to promovirati nego u gradu zdravlja - Lipiku. Nakon Lipika trening će se održati u Vinkovcima i Zagrebu.

Piše:
Compas

Svi su pozvani da dođu posljednju subotu ovog mjeseca u 9:30 sati na Bazene Lipik gdje će se održati besplatno zajedničko vježbanje za sve građane Lipika i okolice pod stručnim vođenjem voditeljica treninga. Treninzi su osmišljeni od strane stručnjaka Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i prilagođeni su svim vježbačima. Nije vam potrebno posebno iskustvo ni skupi i komplicirani rekviziti kako biste se priključili ovom treningu koji je pripremljen za sve starosne skupine i oba spola.

Vjerovatno ste vježbali u vlastitom domu uz video, no Lipik vam nudi vježbanje uživo uz nadzor stručnjaka, a zasigurno to još niste iskusili uz bazene. Štoviše, u Lipiku ćete se naučiti pravilno zagrijavati i vježbati. Sunčano jutro uz plave bazene će biti prava prilika za aktivni odmor i zabavu.

Trening u Lipiku će trajati do sat vremena, koncipiran je na taj način da ga možete raditi i kasnije samostalno u vlastitom domu. Tu je i edukativna komponenta koja podsjeća na važnost redovne tjelesne aktivnosti. Posebno se pozivaju udruge i sportski klubovi kojima će ovo znanje pomoći u ostvarivanju boljih rezultata, ističu organizatori.

Prijavite se na trening "Aktivna Hrvatska" u gradu zdravlja - Lipiku!

Isplanirajte poseban vikend u Lipiku. Svaki polaznik treninga pri dolasku će dobiti prostirku, majicu za vježbanje i poklone sponzora projekta. Broj polaznika treninga zdravlja na bazenima Lipik je ograničen, stoga je obvezna prijava. Prijaviti se na subotnji trening u Lipiku možete na web stranici Aktivne Hrvatske


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/