delfin3
DNM vertikal
Radio Daruvar 2
BAZENI LIPIK

Naučite tajne šaha na lipičkim bazenima!

14.07.2021. 11:47 | 687 pregleda | Lifestyle

Piše:
Compas

Sljedeća animacija namijenjena kupačima i posjetiteljima lipičkih bazena održat će se u nedjelju, 18. srpnja od 17 sati u organizaciji Šahovskog kluba Pakrac-Lipik, lipičke Turističke zajednice, LIRA-e i Grada Lipika.

Ciljana skupina ovog predstavljanja upravo su djeca i mladi, a događaj se odvija s namjerom edukacije i upoznavanja sa šahovskim pravilima. Na Bazenima Lipik prisustvovat će predsjednik i blagajnik, kao i većina članova našeg lokalnog Šahovskog kluba koji će pripremiti malu zakusku i osvježenje za sve one koji im se budu željeli pridružiti i sudjelovati tijekom prezentacije šaha.

Šahovski klub u ovom je obliku aktivan od 1998. godine, a svake godine objavljuje poziv djeci i mladima da im se pridruže. Okupljanje šahista se inače odvija u prostorijama kluba (Ul. Braće Radić 13 u Pakracu/zgrada stare OŠ) uglavnom subotama od 10 sati i ondje održavaju treninge.

Ovo je druga godina kako naši šahisti daju doprinos sportskim aktivnostima i animaciji gostiju na bazenima u Lipiku, stoga i ovim putem pozivamo sve zainteresirane da posjete pripremljenu prezentaciju šaha uz olimpijski bazen i pokušaju pobijediti stručnjake u ovoj igri.

Iduća animacija na bazenima Lipik održat će se 25. srpnja u organizaciji Udruge slijepih Pakrac-Lipik, doznali smo od voditelja lipičke Turističke zajednice Hrvoja Kovačića.


DNM ispod