Grad Lipik_drugi banner
TOPLICE LIPIK _vanjski
Medianno
Ljetna Pozornica

Bazeni Lipik: Mjesto gdje se noćni provod spaja s ljetnim užitkom

24.08.2023. 08:54 | 838 pregleda | Lifestyle

Uzbudljiv vikend pred nama donosi nezaboravan provod za ljubitelje glazbe i zabave. Na Bazenima Lipik ovog će petka i subote biti pregršt veselja, a posjetitelji će moći uživati u događanjima koja će ispuniti noćno nebo ritmom i zabavom.

Piše:
Compas

Kao uvod u zabavni vikend, u petak navečer svi ljubitelji glazbe imat će priliku zaplesati uz zvukove grupe Nevera band. Koncert će započeti točno u 21:30 sati, pružajući publici priliku da se prepusti energičnoj izvedbi i zaraznom ritmu koji će zasigurno ispuniti plesni podij.

No to nije sve što vikend ima za ponuditi. Subota je rezervirana za posebno iznenađenje na Bazenima Lipik. Nakon opuštajuće Zvučne kupke i koncerta talentirane Nine Kraljić, zabava će doseći svoj vrhunac. Od 21:30 sati, očekuje nas spektakl koji će prirediti Herman Plum, Tiho Krajnović i Daron Lalić Duchač. Ova trojica glazbenika garantiraju nevjerojatan provod kojim će rasplesati i najtvrđe kritičare glazbe.

Oni koji žele potpuno iskoristiti vikend mogu se prepustiti užicima noćnog kupanja i bogatoj ugostiteljskoj ponudi koju na Bazenima Lipik pružaju. Ova kombinacija savršenih ljetnih aktivnosti osigurava posjetiteljima da imaju sve što im treba kako bi se osjećali udobno i opušteno. Produženo radno vrijeme do 4 sata ujutro omogućuje duže uživanje u opuštanju i veselju, dok glazba ne prestaje tresti podij.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/