LIRA okomiti
Grad Lipik_drugi banner
Toplice Lipik 960x150_nsl
VESELJE U LIPIKU I POLJANI

Uskrsni zec i velika Mrkva razveselili naše najmlađe sugrađane

14.04.2022. 11:20 | 2000 pregleda | Lifestyle

Piše:
Matija Kulhavi

Uskrsni zec ni ove godine nije zaboravio posjetiti mališane iz Dječjeg vrtića „Kockica“. Kao i ranijih godina, tako je i ove godine odlučio razveseliti dječicu u Poljani i Lipiku, jer u zečjim se krugovima priča kako je upravo kod njih uvijek najzabavnije. Košaru punu slatkiša Zeko je odlučio podijeliti s djecom, a ona su zauzvrat s njim podijelila svoje bogato znanje o životu zečeva, Uskrsu, ali i puno dječjih pjesmica. Zec u obilasku djece nije bio sam. S njim je bila i jedna velika Mrkva koja mu je pomogla dijeliti slatkiše za djecu, ali i mrkve za starije sugrađane.

Oduševljeni mališani iz Poljane i Lipika dragim su gostima održali prigodne recitacije, a veselju su se pridružili i poneki građani koji su se u tom trenutku našli u blizini, uključujući i gradonačelnika Lipika Vinka Kasanu.

Uskrsni zec i njegova suputnica Mrkva provozali su se ulicama Lipika i fijakerom Državne ergele Lipik i tako nastavili uveseljavati naše sugrađane.

FOTOGALERIJA


Toplice Lipik_640x200_tekst
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/