LIPIK test
LIPIK test
IPC - Delfin
LEVEL FIT STUDIO, VL. JOSIP OSMAK

U Lipiku otvoren prvi fitness studio

09.04.2022. 15:39 | 1915 pregleda | Lifestyle

Kao što smo pisali prije točno mjesec dana, u lipičkoj Ulici Matije Gupca jučer je otvoren prvi fitness studio u našem gradu. Zasluga je to mladog i poduzetnog Lipičanina Josipa Osmaka, fitness trenera i studenta prehrambene tehnologije požeškog Veleučilišta.

Piše:
Matija Kulhavi

Kako smo mogli saznati od Josipa, prilikom otvorenja Level Fit studio bio je prepun dobrih vibracija i pozitivne atmosfere, čemu u prilog ide i činjenica da su sva tri predviđena termina, u 17, 19 i 21h na dan otvorenja bila popunjena.

U studiju će se provoditi funkcionalni fitness, što je zapravo jedna vrsta treninga koji vas uči kako se pravilno kretati. Tek onda kada se nauče osnovni obrasci kretanja može se započeti s usavršavanjem motoričkih sposobnosti, da bismo bili jači, brži i fleksibilniji, što nam je potrebno u svakodnevnom životu. – ističe Josip i dodaje kako je trening koncipiran tako da ga svatko može raditi, bez opasnosti od ozljeda.

Ovakav grupni način funkcionalnog fitnesa treba biti učinkovit, zabavan i edukativan i on to nastoji uklopiti u svoj način rada.

Nadam se da ću kroz svoj rad i trud potaknuti mnoge da započnu s treniranjem, a samim time da to uklope u svoj način života i zavole taj „proces“. U svom paketu usluga ne nudim samo trening, već polaznici dobivaju i smjernice za prehranu da se nauče pravilno i fleksibilno hraniti.“, naglašava naš sugovornik pri čemu zahvaljuje svima koji su se odazvali na prvi trening koji je za ovu prigodu otvorenja bio besplatan. Treba istaknuti i to da će i u budućnosti, za sve one koji se odluče za ovu vrstu rekreacije, prvi trening biti besplatan.

Inače, po terminu u treningu može sudjelovati 10 osoba, a zainteresirani se za dogovor oko termina mogu javiti na Level Fit studio FB stranicu ili na FB privatni profil Josipa Osmaka jer će se otvoriti sigurno i neki novi termini zbog velikog interesa.

U privitku pogledajte jučerašnju atmosferu s otvorenja.

 

Foto: Level Fit studio


LIRA ispod članka