Delfin
Delfin
Radio Daruvar 2
BIVŠA UPRAVA NK POLJANA

Reakcija na članak o izbornoj skupštini NK Poljana

25.04.2019. 12:30 | 810 pregleda | Sport

Ovim putem u potpunosti prenosimo reakciju bivše uprave NK Poljana na članak "Nakon dvije godine ponovo uspostavljen NK Poljana" objavljen na stranicama Compas-a 9. travnja 2019.

Piše:
Compas

 
"Kao prvo sve čestitke novoizabranom predsjedniku i članovima uprave kluba, te im želimo puno sreće u radu.
 
Čestitamo i gradonačelniku gospodinu Vinku Kasani i predsjedniku M.O. Poljana na inicijativi da nogometni klub nastavi sa radom, pa za početak makar u okviru škole nogometa.
 
Međutim moramo reagirati na navode u članku gospodina Tomislava Evića od 9.4.2019. u lipičkom mjesečniku Compas.
 
Kao prvo reanimacija neaktivnog NK Poljana nije trajala kako se navodi dvije godine već jednu jer je mandat sada bivše uprave na čelu sa predsjednikom izašao 22.02.2018..
 
Drugo bivša uprava je na sastanku donijela odluku o odustajanju od natjecanja u proljetnom dijelu prvenstva 3.ŽNL zbog nedostatka igrača. Tu odluku uprava je donijela na osnovu izjave kapetana momčadi gospodina Spasojevića sada novoizabranog predsjednika da se izjasnilo samo pet sigurnih igrača koji bi htjeli igrati. Poslije toga dolazi do masovnog traženja ispisnica te odlazak igrača u susjedne klubove.
 
Nakon takve situacije pošto je bila izborna godina nije bilo moguće izabrati novu upravu i predsjednika i to su pravi razlozi neaktivnosti NK Poljana, a ne navedeni zdravstveni problemi predsjednika i ne preuzimanje odgovornosti članova uprave.
 
Novoj upravi na čelu sa predsjednikom želimo puno uspjeha u radu.
 
 
                                                                                                          bivša uprava NK Poljana"