Delfin 2022
LIPIK test
Medianno
UDRUGA MLADI LIPIKA

Monodrama "Stara škola kreka - iz tame u svjetlo" održat će se u Lipiku

27.11.2021. 09:29 | 940 pregleda | Vijesti

Udruga Mladi Lipika najavljuje izvedbu predstave "Stara škola kreka - iz tame u svjetlo" koju izvodi Marin Ivanović - Stole.

Predstava će se održati u petak, 3. prosinca u 20h u prostoru lipičkog DVD-a. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna, a na ulazu je obavezno prikazati COVID potvrdu ili negativan COVID test. Kako biste ostvarili svoju rezervaciju, to možete učiniti porukom u inbox Udruge mladih.

Piše:
Compas

 

 

 

Marin Ivanović Stoka svoju je životnu priču pretočio u predstavu koja ima za cilj pokazati najmračnije strane ovisnosti. Ova monodrama ne dotiče samo njegove glazbene početke i doba kad se zaljubio u hrvatski rap, već progovara i o dugogodišnjoj ovisnosti. Bez ikakve maske govori o svojoj najtamnijoj strani i vremenu kada više nije prepoznavao sebe. Ovo je predstava koju bi trebao pogledati svaki roditelj, pedagog, profesor, psiholog, poslovni čovjek, svaki roditelj, baka i djed - kako bi mogli prepoznati problem na početku i nositi se s njim te svaki teenager kako mu ne bi palo na pamet posegnuti za zlom zvanim droga. U monodramu "Iz tame u svjetlo", naravno, nisu stali svi detalji. Zato Stoka planira izdati i knjigu – „Bez dlake na jeziku“.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/