LIRA okomiti
LIPIK test
Vistema
Kvalitetniji život za branitelje Grada Lipika

U Lipiku održana radionica o komunikacijskim vještinama

12.07.2021. 13:06 | 640 pregleda | PROMO

Piše:
Compas

S ciljem unaprjeđivanja vještina koje omogućavaju učinkovito komuniciranje i s poznatim i s nepoznatim osobama, kako u službenom komuniciranju, tako i u svakodnevnom životu s poznanicima ili prijateljima, u Lipiku je 10. srpnja održana radionica naziva „Komunikacijske vještine“ koju je vodila psihologinja Senka Božić.

Sudionici radionice ovom su prigodom imali mogućnost spoznati na koji način voditi jasnu komunikaciju u kojoj će biti sigurni da ih sugovornik točno razumije, a da pri tome izbjegnu nepotrebne nejasnoće ili sukobe koji mogu proizaći iz nejasnog komuniciranja.

Radionicu je organizirala Udruga branitelja Lipika 1991. godine u sklopu provedbe projekta „Kvalitetniji život branitelja grada Lipika“ projektnog poziva „Razvoj i širenje izvaninstitucionalnih usluga za branitelje i stradalnike Domovinskog rata“ Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.2020. sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda, iniciranog od strane Ministarstva hrvatskih branitelja.

Ukupna vrijednost projekta je 1.323.355,00 kuna (sufinanciranje Europske Unije iznosi 1.124.851,75 kuna). Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Razdoblje trajanja projekta 24 mjeseca (5.2.2020. – 5.2.2022.).

Projekt je usmjeren na unaprjeđenje kvalitete života i povećanje socijalne uključenosti branitelja i stradalnika Domovinskog rata, članova šire i uže obitelji na području grada Lipika pružanjem usluga psihosocijalne pomoći i pružanjem usluga u kući u obavljanju svakodnevnih životnih aktivnosti.

 

 Sadržaj materijala isključiva je odgovornost Udruge branitelja Lipika 1991. godine

 

 


LIRA ispod članka