Delfin
LIPIK test
Bazeni Lipik
AUTOCENTAR MMS LIPIK

Dan otvorenih vrata u Autocentru MMS Lipik

19.10.2019. 17:04 | 1683 pregleda | PROMO

Autocentar MMS već šestu godinu otvara svoja vrata svim dosadašnjim, a i budućim kupcima i partnerima Danom otvorenih vrata. Ovaj autoservis koji postoji već dvadesetak godina, Dan otvorenih vrata održava od kada je preselio na novu lokaciju u Ulici Ante Starčevića 84 u Lipiku, a osim što u okviru servisa svojim kupcima nudi širok raspon usluga održavanja i popravaka, u ponudi je i široka lepeza novih i rabljenih automobila.

Piše:
Tomislav Ević

„Ovo je šesta godina za redom kako održavamo Dan otvorenih vrata u Autocentru MMS, imamo najnovije modele Opelovih vozila koje naši posjetitelji imaju priliku pogledati i naravno isprobati u vožnji. Prošlogodišnji Dan otvorenih vrata bio nam je iznimno uspješan, prodano je 17 vozila, a danas smo do sada prodali već 4 automobila.

Osim prodaje novih i rabljenih automobila možemo se pohvaliti i izuzetno dobrom opremljenošću autoservisa u kojem našim korisnicima osim mehaničkih popravaka možemo odraditi i radove na elektronici, autodijagnostiku, limarske i lakirerske radove, vulkanizaciju, balansiranje kotača i autooptiku.

Na ovoj lokaciji smo već šest godina od kada i održavamo Dan otvorenih vrata Autocentra MMS, a današnji dan je za opuštanje, da dobrom hranom, pićem i glazbom tamburaškog sastava „Lipa“ počastimo svoje dosadašnje, a i buduće partnere.“ saznali smo od Stefani Lipušić, voditeljice Prodaje u Autocentru MMS Lipik.

FOTOGALERIJA: Dan otvorenih vrata Autocentra MMS 2019.