LIPIK test
LIPIK test
Radio Daruvar 2
RESTORAN ERGELA I RESTORAN VRATA SLAVONIJE VAS POZIVAJU

U subotu 21. rujna dođite na 2. lipičko slavonsko sijelo!

11.09.2019. 06:14 | 1209 pregleda | PROMO

Restoran Vrata Slavonije vas poziva da subotu 21. rujna provedete u Restoranu ergela u Lipiku gdje će biti održano 2. lipičko slavonsko sijelo.

Piše:
Compas

Uz tradicionalne narodne običaje poput pečenja pečenica, močenja kruha i neizostavne zdravice uz domaću šljivovicu, u Restoranu ergela vas očekuju od 18 sati. 

Da bi ovo događanje proteklo u duhu narodnih običaja, čije je očuvanje i predstavljanje jedan od glavnih ciljeva Sijela, organizator će se pobrinuti kroz kulturno – umjetnički program. Nastupaju KUD „Zeleni gaj“ iz Gaja i KUD „Seljačka sloga“ iz Prekopakre, uz pratnju Tamburaškog sastava „Lipa“ iz Gaja koji će biti zadužen za glazbu tijekom cijele večeri. 

 

Ulaznice kupite ranije u restoranu Vrata Slavonije

Cijena ulaznica po osobi je 100 kuna i potrebno ih je kupiti ranije, u restoranu „Vrata Slavonije“ u Lipiku. U cijenu je uključena tradicionalna, bogata slavonska večera u pet slijedova. Nakon kukuruznog i pšeničnog kruha iz krušne peći premazanog s masti i namazom od čvaraka, slijedi domaća kokošja juha s domaćim rezancima, potom sarma, nakon nje topla pečenica s grah i krumpir salatom i na kraju čobanac od divljači. Nakon večere će sva hrana biti postavljena na švedski/slavonski stol i bit će je moguće konzumirati tijekom cijele noći, a uz večeru, u cijenu je uključen i aperitiv, te kava i slavonski kolači u neograničenim količinama.

Ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića će biti po pristupačnim cijenama, a organizator je pripremio i zanimljivu tombolu s brojnim, vrijednim nagradama. Sav prihod od prodanih tombola namijenjen je Nogometnom klubu Lipik 1925.

Iz Restorana Vrata Slavonije pozivaju vas da na vrijeme kupite svoje ulaznice te poručuju da vas očekuju u subotu 21. rujna u Restoranu ergela na još jednom veselom, raspjevanom i rasplesanom, 2. lipičkom slavonskom sijelu!

 

Sve potrebne informacije možete dobiti na broj 095/7955-619, a sadržaje vezane uz Sijelo pratite i na https://www.facebook.com/events/421409815150787/