LIPIK test
LIPIK test
LIRA vodoravni
Development through Digital Innovative Hubs in Gradiška, Daruvar, Lipik and Kotar

Opremljen inkubator umjetne inteligencije

29.04.2022. 20:20 | 824 pregleda | PROMO

Piše:
Compas

U sklopu projekta „Development through Digital Innovative Hubs in Gradiška, Daruvar, Lipik and Kotar“ sufinanciranog iz programa Interreg IPA CBC Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro uspostavljen je i opremljen Startup inkubator i akcelerator Grada Lipika koji će pružati smještaj i mentorsku podršku tvrtkama koje se bave programiranjem i umjetnom inteligencijom.

Kroz navedeni projekt nabavljen je uredski namještaj koji je upotpunio izgled navedenoga inkubatora. Budući korisnici inkubatora imat će na korištenje opremljene urede, kupaonice, sobu za sastanke, kuhinju i blagovaonicu te sobu za opuštanje.

Kroz uspostavljeni inkubator ostvarit će se glavni cilj projekta, a to je doprinos održivom i konkurentnom gospodarskom i tehnološkom razvoju stvaranjem poticajnog poslovnog okruženja koje se temelji na inovacijama, novim tehnologijama i ICT rješenjima u prekograničnom području.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/