Delfin 2022
LIRA okomiti
Radio Daruvar 2
BUZ - BAJKERI U ZAJEDNICI

Poziv na radionicu/predavanje o procesu proizvodnje piva

11.04.2022. 09:45 | 183 pregleda | PROMO

Moto klub Iohannites upućuje poziv svim zainteresiranim punoljetnim osobama na sudjelovanje u radionici u sklopu koje će se u utorak 12. travnja u 11 sati u prostorijama Moto kluba u Kukunjevcu održati predavanje o kemijskim procesima u proizvodnji piva i procesu proizvodnje piva.

Piše:
Compas

To je prva od četiri radionice praktičnog programa edukativnog programa proizvodnje piva koje će Mk Iohannites održati u travnju 2022. u sklopu projekta BUZ - Bajkeri u zajednici; 12. travnja u prostoru kluba biti će održana radionica praktičnog programa: upoznavanje sudionika s opremom za proizvodnju piva, 20. travnja biti će održana radionica o pripremi sirovina za kuhanje piva, 26.,27. i 28. travnja biti će održane radionica praktičnog programa kuhanje pive, praćenje razvoja fermentacije te postupcima s kvascem. Predavanja i praktični program proizvodnje pive polaznicima radionica održat će Marko Barčan, vlasnik pivovare Slavonica koji ima višegodišnje iskustvo proizvodnje craft piva u svojoj maloj pivovari koja se nalazi u Pakracu.

Nositelj projekta „BUZ - Bajkeri u zajednici“ je Udruga Moto klub Iohannites uz partnere Grad Lipik i Stolnoteniski klub LiPa, vrijednost projekta iznosi 1.384.740,00 HRK (sufinanciranje EU 1.177.029,00 HRK, sufinanciranje RH 207.711,00 HRK), a krajnji rok za završetak ovog dvogodišnjeg projekta je 9. studenog 2022. godine.

Osnovni cilj projekta je uključiti mlade i starije osobe kroz socijalnu interakciju u lokalnu zajednicu te povećati iskoristivost prostora Grada Lipika koji je dan na korištenje Udruzi Moto klub Iohannites Lipik, tj. prostora Udruge koji će se putem projekta adaptirati i prilagoditi za provođenje aktivnosti.

Radionice i predavanja održat će se uz poštivanje trenutno propisanih epidemioloških preporuka, a zainteresirani se mogu prijaviti i dobiti dodatne informacije kod voditeljice projekta Katarine Glazer na broj 099/5180-363, asistentice Viktorije Briševac na broj 099/9866-839 ili na adresu elektronske pošte motoklubiohannites.lipik@gmail.com.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/