LIRA okomiti
LIPIK test
LIRA vodoravni
BUZ - Bajkeri u zajednici

Poziv na radionicu/predavanje o procesu proizvodnje piva

02.12.2021. 12:24 | 1699 pregleda | PROMO

Moto klub Iohannites upućuje poziv svim zainteresiranim punoljetnim osobama na sudjelovanje u radionici u sklopu koje će se u četvrtak 2. prosinca u 17 sati u prostorijama Moto kluba u Kukunjevcu održati predavanje o kemijskim procesima u proizvodnji piva i procesu proizvodnje piva.

Piše:
Compas

To je prva od četiri radionice koje će Mk Iohannites održati u prosincu 2021. u sklopu projekta BUZ - Bajkeri u zajednici; 1. i 2. prosinca u prostoru kluba biti će održana radionica o procesu proizvodnje piva o vrstama piva i hrvatskim proizvođačima piva, 6. prosinca u 18 sati u prostoru kluba bit će održana kreativna radionica izrade pregača, 14. i 15. prosinca biti će održana radionica o kemijskim pojmovima i kemijskim procesima u proizvodnji piva, 17.prosinca biti će održana radionica edukativnog peograma na temu poboljšanja pamćenja,  21. prosinca u 17 sati bit će održana radionica o procesu proizvodnje piva od žetve do njegovog plasiranja te će 22. i 23. prosinca biti održana radionica/predavanje o procesu proizvodnje piva, ukomljavanju, kuhanju itd... Predavanja o tehnologiji piva polaznicima radionica održat će Marko Barčan, vlasnik pivovare Slavonica koji ima višegodišnje iskustvo proizvodnje craft piva u svojoj maloj pivovari koja se nalazi u Pakracu.

Nositelj projekta „BUZ - Bajkeri u zajednici“ je Udruga Moto klub Iohannites uz partnere Grad Lipik i Stolnoteniski klub LiPa, vrijednost projekta iznosi 1.384.740,00 HRK (sufinanciranje EU 1.177.029,00 HRK, sufinanciranje RH 207.711,00 HRK), a krajnji rok za završetak ovog dvogodišnjeg projekta je 9. studenog 2022. godine.

Osnovni cilj projekta je uključiti mlade i starije osobe kroz socijalnu interakciju u lokalnu zajednicu te povećati iskoristivost prostora Grada Lipika koji je dan na korištenje Udruzi Moto klub Iohannites Lipik, tj. prostora Udruge koji će se putem projekta adaptirati i prilagoditi za provođenje aktivnosti.

Radionice i predavanja održat će se uz poštivanje trenutno propisanih epidemioloških preporuka, a zainteresirani se mogu prijaviti i dobiti dodatne informacije kod voditeljice projekta Katarine Glazer na broj 099/5180-363, asistentice Viktorije Briševac na broj 099/9866-839 ili na adresu elektronske pošte motoklubiohannites.lipik@gmail.com.


LIRA ispod članka