LIRA okomiti
LIPIK test
Medianno
S Odbojkaških terena

Seniorke Volley LiPa pobijedile ŽOK Vrbovec

30.11.2021. 12:26 | 1693 pregleda | PROMO

Piše:
Compas

U susretu 5. kola 3. HOL Regije Sjever seniorke Odbojkaškog kluba Volley Lipa slavile su 28. studenog na domaćem terenu u Pakracu pobjedu nad Ženskim odbojkaškim klubom Vrbovec. Naš odbojkašice gošće su pobijedile s 3:1. Tijekom prva dva seta domaće su igračice prilično dominirale, međutim Vrbovčanke su se u trećem setu vratile s dobrom igrom te nakon žustre borbe uspjele ga i osvojiti. U konačnici odbojkašice Volley Lipe osvojile su s tijesnim rezultatom četvrti set, a  s njime i konačnu pobjedu. Iduće 6. kolo naše odbojkašice odlaze na gostovanje u Bjelovar.

Za OK Volley Lipa su igrale: Antonela Kuzhnini, Ines Jendrašić, Hana Vujić, Eva Čihak, Tara Čelec, Dajana Popović, Ivona Tutić, Sabina Bencištadler, Martina Zec, Rea Šafar, Biljana Sudar, Barbara Drempetić.

Trener: Marko Kepčija

Rad Odbojkaškog kluba Volley Lipa potpomognut je sredstvima Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske kroz Sportski program poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja u 2021. godini, a klub sudjeluje i u programu koje provodi Ministarstvo "Prevencija nasilja sportom u školama".


LIRA ispod članka