LIRA okomiti
LIRA okomiti
Radio Daruvar 2
kvalitetniji život branitelja grada Lipika

U Lipiku održana radionica Usvajanje zdravih životnih navika

07.10.2021. 10:49 | 989 pregleda | PROMO

Piše:
Compas

S ciljem ublažavanja izloženosti napetosti i stresu koji utječu na već postojeće dijagnosticirane zdravstvene smetnje, u Lipiku je 28. rujna održana radionica naziva "Usvajanje zdravih životnih navika" koju je vodila psihologinja Senka Božić.

Cilj radionice bio je upoznati sudionike s učinkovitim načinima za suočavanje sa stresnim situacijama, kontroliranje stresnih situacija i naših reakcija na iste te smanjenje učinka stresnih situacija na naš organizam i na naše psihološko stanje.

Radionicu je organizirala Udruga branitelja Lipika 1991. godine u sklopu provedbe projekta „Kvalitetniji život branitelja grada Lipika“ projektnog poziva „Razvoj i širenje izvaninstitucionalnih usluga za branitelje i stradalnike Domovinskog rata“ Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. - 2020. sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda, a iniciranog od strane Ministarstva hrvatskih branitelja.
Ukupna vrijednost projekta je 1.323.355,00 kuna (sufinanciranje Europske Unije iznosi 1.124.851,75 kuna). Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Razdoblje trajanja projekta 24 mjeseca (5.2.2020. – 5.2.2022.).

Projekt je usmjeren na unaprjeđenje kvalitete života i povećanje socijalne uključenosti branitelja i stradalnika Domovinskog rata te članova njihove šire i uže obitelji na području grada Lipika pružanjem usluga psihosocijalne pomoći i pružanjem usluga u kući u obavljanju svakodnevnih životnih aktivnosti.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/