LIPIK test
delfin3
Medianno
2. KOPRIVNIČKI POLUMARATON

Vedran Kelemen najbrži u utrci na 5 kilometara u Koprivnici

18.05.2021. 14:32 | 617 pregleda | Sport

Na Drugom koprivničkom polumaratonu, koji je u organizaciji Atletskog kluba Koprivnica održan proteklog vikenda, točnije u subotu 15. svibnja, nekoliko stotina trkača natjecalo se u utrkama na 5 i 21 kilometar na ulicama Koprivnice i obližnjih Koprivničkih Brega.

Piše:
Tomislav Ević

U muškoj konkurenciji utrke na 5 kilometara najbrži je bio Lipičanin Vedran Kelemen kojemu ovo nije prvi put da je radi svojih uspjeha gost naših stranica; pisali smo o njemu i kada je sudjelovao na Prvom koprivničkom polumaratonu, kada je iste godine bio drugi u Novskoj kao i kada je prošle godine pobijedio na utrci u Slavonskom Brodu, a i ovaj put smo s njim stupili u kontakt da nam opiše svoje dojmove o koprivničkoj utrci i svojoj novoj pobjedi.

„Staza je bila dosta ravna i dalo se brzo trčati, a vremenski su uvjeti s obzirom na doba godine bili blizu idealnih za takve vrste utrka. Trčao sam na granici osobnog rekorda, a prije dvije godine ovogodišnji drugoplasirani me ostavio za dvije i pol minute. Treniram redovito s trenerom Todorovom iz Kutine 4-5 puta tjedno tako da ove godine trčim i nešto bolja vremena nego lani, ali zbog manjka utrka izazvanog pandemijom COVID-19 koncentracija kvalitetnih trkača je na utrkama nešto gušća pa su plasmani malo slabiji nego lani ali i dalje dosta visoki.“ rekao je Vedran za Compas i na pitanje za koje se utrke još priprema dodao: „Lucky trail Trakošćan ekipna utrka, Giro di Kutina, Kros u Tvrđi Slavonski Brod, Bjelovarska kros liga, Sisačka nasip liga, to je u sljedećih mjesec dva...“

Čestitamo Vedranu na pobjedi, a uz Vedrana u Koprivnici je bila i njegova supruga Vedrana Molnar Kelemen koja je u ženskoj konkurenciji istrčala Koprivnicu kao 19. od 82 natjecateljice.

Foto: AK Koprivnica, Drava.info