PUKE banner
HDZ_Anamarija Blažević
Hotel Pakrac 365
Svijet nogometa

NK Lipik 1925 - sve kategorije krenule s pripremama

08.02.2021. 08:23 | 488 pregleda | Sport

Piše:
Matija Kulhavi

Blagoslovom Nacionalnog Stožera civilne zaštite vezanog uz održavanje sportskih aktivnosti na otvorenom, sve kategorije Nogometnog kluba Lipik 1925 započele su s treninzima.

Što se tiče seniorskog sastava, doznajemo kako nema većih promjena, a od prinova bi trebao stići Leonardo Rusmir iz pakračkog NK Hajduk. Pripremama su se pridružili Toni Lneniček i Frane Kozić iz NK Slavonija Prekopakra, dok su Ljuban Garača i Antun Lesičak najavili pauzu od nogometa.

Pripreme trebaju trajati šest tjedana, a svi se nadaju da će od 15. veljače biti dozvoljeno održavanje pripremnih utakmica. Prema tom planu, lipički nogometaši bi trebali odigrati pripremne utakmice protiv „Sloge“ iz Nove Gradiške, novljanskog „Libertasa“, „Garića“ iz Garešnice, „Segeste“ i „Ribara“, što bi bila svojevrsna završna provjera prija početka prvenstva.

Mario Milašinović, trener NK Lipik 1925 za Compas je izjavio kako je zadovoljan odazivom na treninge, kao i činjenicom da dečki super rade, izrazivši pri tome nadu kako će tako i ostati do kraja sezone, naravno u skladu s  epidemiološkim mjerilima.


HDZ lokalni izbori 640x250 vinko