LIRA okomiti
LIPIK test
Medianno
S rukometnih terena

Pobjeda Lipe nad Mikanovcima

26.10.2020. 09:54 | 1122 pregleda | Sport

Piše:
Compas

Rukometaši LiPe su na domaćem parketu u 3. kolu 3. HRL Istok pobijedili ekipu RK „Mikanovci“ rezultatom 36:34 (18:18).

U utakmici „bez obrana“ LiPa nikako nije uspijevala uspostaviti željeni ritam. Prvo poluvrijeme je proteklo u igri gol za gol. Tek sredinom poluvremena LiPa odlazi na +3 (12:9) što gosti vrlo brzo anuliraju. Sporom igrom u napadu, Mikanovci su uspijevali uspavati domaću obranu te iz toga poprilično lako dolazili do pozicije za pogodak što su i u većini slučajeva i iskorištavali. Prvo poluvrijeme završava rezultatom 18:18.

U drugo poluvrijeme LiPa ulazi puno čvršće u obrani te vrlo brzo stvara prednost od pet pogodaka prednosti (27:22, 29:24). I kada se činilo da će domaći rukometaši uspjeti mirno privesti utakmicu kraju, upadaju u crnu rupu gdje su 8 minuta bez postignutog što gosti iskorištavaju te dolaze u rezultatski egal (29:29). Trener Pipal primoran je zvati minutu predaha koja je dobro koristila našim rukometašima te uspijevaju stvoriti rezultatsku prednost i uspješno ju sačuvati do kraja i upisuju nova dva boda.

Najefikasniiji u redovima LiPe bio je Matija Šimić s 9 postignutih pogodaka, dok je jedan manje postigao Andrija Krucki. Pet su dodali Dino Sadilek i Ivan Macura, dok su Petar Sommer i Alen Smiljčić četiri puta tresli gostujuću mrežu. U listu strijelaca se upisao i Roko Major. Još su nastupali vratari Dominik Jančik i Mislav Vujatović te igrači Mario Lopar, Karlo Frajfogel, Matej Tepurić, Kristijan Paragi i Dino Josipović.

U četvrtak naši rukometaši putuju u Županju gdje će odigrati zaostalu utakmicu drugog kola protiv Zrinskog iz Bošnjaka, dok za vikend putuju na megdan rukometašima Tenje.

RK Lipa i ŽRK Lipik organiziraju i školu rukometa o čemu možete saznati više na niže postavljenom plakatu.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/