PUKE banner
PUKE banner
Vera Pečanić
S NOGOMETNIH TERENA

Loš vikend za lokalne klubove

22.09.2020. 11:28 | 389 pregleda | Sport

Piše:
Tomislav Ević

Od nogometnih klubova s područja Lipika i Pakraca ovaj je vikend jedino pakrački Hajduk mogao biti zadovoljan rezultatom. U subotu su na svom terenu u 5. kolu MŽNL SB-PŽ ugostili i pobijedili NK Mladost iz Sibinja s visokih 3:0, a pogotke za domaće i to sve u drugom poluvremenu postigli su Petrović (56), Keć (82) i Grafina (87).

Istog dana u isto vrijeme NK Lipik je u gostovanju kod Dinama iz Vidovaca poražen 0:3, čime je zauzeo pretposljednje mjesto na ljestvici, a hoće li ostati na istoj poziciji ili pasti na posljednje mjesto odlučit će se u 6. kolu kada će se suočiti sa Sibinjskom Mladosti.

U 5. kolu I. ŽNL Dobrovac je u gostima kod NK Sulkovci poražen s 1:3, domaćin je pokazao puno bolju igru i utakmicu riješio već u prvom poluvremenu, a jedini pogodak za Dobrovac postigao je Strmota. Croatia iz Donje Obriježi je na svom terenu ugostila Vetovsku Graševinu u utakmici u kojoj je postignuto čak 10 pogodaka. Gosti iz Vetova ipak su bodove odnijeli sa sobom s konačnim rezultatom 6:4, dok su pogotke za domaće postigli Giacometti, DeMartini i dva pogotka Špelić.

3. kolo II. ŽNL ništa bolje nije prošlo ni za Slavoniju iz Prekopakre koja je na svom terenu poražena od Eminovaca s 2:0, a na vlastitom terenu izgubio je i NK Badljevina koju je s 5:2 pobijedio NK Lipa.