LIPIK test
PUKE banner
Vera Pečanić
NOGOMETNI VIKEND

Lipik gostuje u Požegi, Dobrovac u Sulkovcima

18.09.2020. 11:11 | 317 pregleda | Sport

Piše:
Compas

Posljednji ovogodišnji ljetni vikend je pred nama i u subotu i nedjelju na nogometnim terenima Požeško-slavonske županije odigravat će se susreti 5. kola Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod-Požega, 5. kola  I. Županijske nogometne lige i 3. kola II. Županijske nogometne lige.

MŽNL SB-PŽ - 5. kolo

Nogometni klub Lipik 1925 u nedjelju odlazi u gostovanje kod NK Vidovci, ali ne u Vidovce već u Požegu gdje je utakmica preseljena radi više sile; utakmicu u Vidovcima nije bilo moguće organizirati jer nogometni teren radi poplave nije bio prikladan za igru. Pakrački Hajduk dan prije isto u 16.30 igra na svom terenu, a u goste mu dolazi NK Mladost iz Sibinja.

ŽNL - 5. kolo

Dobrovčani ove nedjelje gostuju u Sulkovcima, a Croatia iz Donje Obriježi će na svom terenu dočekati Vetovsku Graševinu. Oba susreta počinju u 16.30.

ŽNL - 3. kolo

Klubovi s našeg područja koji igraju u II. Županijskoj nogometnoj ligi ove će nedjelje dočekati protivnike na svojim terenima; Slavoniji iz Prekopakre u goste dolaze Eminovci, a u Badljevinu dolazi NK Lipa. Oba susreta na rasporedu su u 16.30.