Delfin
LIPIK test
Medianno
S NOGOMETNIH TERENA

Dobrovac u gostima pobijedio, Lipik izgubio

08.09.2020. 11:59 | 453 pregleda | Sport

Piše:
Tomislav Ević

 

NK Lipik 1925 proteklog je vikenda, točnije u nedjelju, u okviru 3. kola MŽNL gostovao u Starom Slatniku kod NK Svačić. Umjesto Roberta Zanettija koji je propustio subotnji susret kapetansku je traku preuzeo mladi vratar Grigor Marinić, a Lipik je nastupio u sastavu Marinić (C) - Gelešić, Kasapović, Klimeš, Lesičak - Podunavac, Kaurin, Bryan - Miladinović, Kafka, Foughali. Pričuve su bili Ivančić, Cvijanović, Bosnar, Tomić, Čavlović. Pobjedu su ipak izvolijevali domaćini nadjačavši gostujuće Lipičane s respektabilnih 4:2.

U gostovanju je bila i ekipa iz Dobrovca i to kod Hrvatskog dragovoljca u Brodskom Drenovcu gdje su pogotkom Šulca pobijedili s minimalnih 1:0. Croatia iz Donje Obriježi na domaćem je terenu ugostila Slogu iz Trenkova koju su nakon dosta izjednačene i zanimljive utakmice s dva preokreta ipak nadigrali s tijesnih 3:2.

U 2. ŽNL Slavonija iz Prekopakre je na domaćem terenu poražena od BSK iz Biškupaca s visokih 4:0, dok je NK Dinamo iz Badljevine s istim rezultatom u gostima pobijedio NK Ovčare.