LIPIK test
Delfin
Medianno
KUGLAČKI KLUB LIPIK 1974.

Revijalni turnir povodom 10 godina ponovnog aktiviranja KK Lipik 1974.

05.09.2020. 12:20 | 301 pregleda | Sport

Dvodnevno obilježavanje desete godišnjice ponovnog pokretanja Kuglačkog kluba Lipik 1974. započelo je u petak 4. rujna u 17 sati revijalnim turnirom koji se održava u Gradskoj kuglani Pakrac. Na prvom danu turnira su uz drugu ekipu KK Lipik sudjelovale i lokalne kuglačke ekipe Papuk Pakrac, Slavonski Banovac i Sloga Prekopakra, a otvorila ga je dopredsjednica KK Lipik Ankica Keč, minutom šutnje za sve poginule i umrle i za njihovog pokojnog člana Vladu Slijepčevića, koji je preminuo u lipnju ove godine od posljedica moždanog udara.

Piše:
Tomislav Ević

Više informacija o samom obilježavanju desete godišnjice reaktivacije kluba i planiranim događanjima priopćio nam je tajnik kluba Mirko Tušim:

„Povodom desete obljetnice organizirali smo njeno dvodnevno obilježavanje revijalnim turnirima i svečanom skupštinom. Prvog dana na revijalnom turniru uz našu drugu ekipu će sudjelovati ekipe Slavonskog Banovca, Sloge i Papuka. Natjecanje se odvija po principu 4 igrača po 120 hitaca, s tim da po ekipi može sudjelovati i 8 igrača ali svaki s po 60 hitaca. Igra se mješovito, 15 kugli u pune 15 u čišćenje na svakoj stazi.

Turnir se nastavlja i u subotu s početkom u 15 sati kada će na Gradskoj kuglani u Pakracu nastupati prva ekipa KK Lipik 1974, KK Medveščak 1958 iz Zagreba, KK Hvidra iz Virovitice i Ženski kuglački klub Novska. Ekipa koja obori najviše čunjeva će naravno biti pobjednička, a iako je turnir revijalnog karaktera za pobjednike drugoplasirane i trećeplasirane ekipe pripremili smo prigodne pehare. Predvidjeli smo i medalju za najuspješnijeg pojedinca u prvih 60 hitaca.

Nakon subotnjeg turnira za kojeg se predviđa da će završiti u 19 sati, obilježavanje obljetnice nastavlja se u Lipiku, skupštinom koja će se održati na otvorenom, ispred DVD-a Lipik, i na kojoj će uz vodstvo i članstvo kluba sudjelovati i sudionici turnira te sponzori donatori i ostali uzvanici.

 

REZULTATI PRVOG DANA:

1. Papuk Pakrac 2166
2. Slavonski Banovac 2151
3. Sloga Prekopakra 2098
4. Lipik 1974 1972

Najuspješniji pojedinac: Andrej Marin 289

 

Ljubitelji kuglanja turnir mogu pratiti uzivo na youtube kanalu Sportske zajednice grada Pakraca.

 

Obilježavanje 10 godina ponovnog aktiviranja KK Lipik 1974-1. dan