Delfin
LIPIK test
Medianno
Svijet nogometa

Lipik dočekuje Jakšić, derbi u Dobrovcu

28.08.2020. 09:37 | 298 pregleda | Sport

Piše:
Compas

Prvenstvo u MŽNL Brod - Požega započelo je prošlog vikenda, a nogometaši Lipika nisu se dobro proveli na gostovanju u Oprisavcima. Domaći Zadrugar svladao ih je s visokih 4-0. Prvenstvo je tek krenulo pa s toga Lipičani očekuju startati s prva tri boda na domaćem terenu kako bi mirno dočekali sljedeće gostovanje u Starom Slatiniku. Zadatak im neće biti nimalo lak, jer u goste dolazi Jakšić koji je u prvom kolu svladao pojačani Dinamo iz Vidovaca s 4-1. Utakmica se igra u Lipiku u subotu u 17:30 sati, a trener Kafka ponovno radi ozljede neće moći računati na ponajboljeg igrača momčadi, Miladinovića.
 
Pakrački Hajduk ovog vikenda gostuje u Kaptolu, a prvo kolo remizirao je sa Slavoncem iz Nove Kapele 2-2.
 
U nedjelju u 17:30 sati u Dobrovcu se igra lokalni derbi između istoimenog domaćina i Croatie iz Donje Obriježi. Obje momčadi teško su poražene na gostovanjima u prvom kolu (Croatia Mihaljevci - Dobrovac 5:0, BSK Buk - Croatia DO 10:0), pa će imati dodatan motiv doći do prva tri boda u sezoni.
 
Natjecanje  u 2.ŽNL započinje 6. rujna, a ove sezone u istom natjecanju neće biti Jovače iz Marinog Sela. Uprava tamošnjeg niželigaša odlučila se za prelazak u natjecanja pod okriljem Bjelovarskog nogometnog saveza, gdje će se natjecati u 3.ŽNL.