LIPIK test
LIPIK test
Radio Daruvar 2
MEMORIJALNI TURNIR U PAKRACU

Lipik borbenom i požrtvovnom igrom do naslova

17.08.2020. 09:31 | 607 pregleda | Sport

U organizaciji NK Hajduk Pakrac i Grada Pakraca, na pakračkom Gradskom stadionu proteklog je vikenda, 15. i 16. kolovoza održan tradicionalni „Memorijalni turnir za poginule hrvatske branitelje”. Na turniru su, osim pakračkog Hajduka kao domaćina, sudjelovale momčadi NK Lipik 1925 Hajduk, HNŠK Moslavina iz Kutine i NK Kamen Sirač.

Piše:
Matija Kulhavi

Prvog dana turnira odigrane su polufinalne utakmice. U prvom je susretu NK Lipik 1925 rezultatom 2:0 pobijedio Kamen iz Sirača, a za pobjedničku ekipu zgoditke su postigli Derwich i Cvijanović.

Tijekom drugog polufinalnog susreta Moslavina iz Kutine pobijedila je pakrački Hajduk rezultatom 4:3. Za Hajduk su golove postigli Popović (x2) i Komljenović, dok su Kutinčanima pobjedu osigurali golovi Barišića, Cvijanovića i Šenija te jedan autogol.

U nedjelju je na rasporedu bila finalna utakmica te ona za 3. mjesto u kojoj je Kamen Sirač nakon jedanaesteraca (1:1 (8:9)) pobijedio domaći Hajduk.

U finalnoj utakmici Lipičani su s 2:1 pobijedili Moslavinu iz Kutine, a oba zgoditka za pobjedu NK Lipik 1925 ostvario je Bryan Derwich.

Nakon finala uslijedilo je svečano proglašenje pobjednika i dodjela nagrada. FOTOGALERIJA

Najboljim igračem turnira proglašen je Ante Batarelo, igrač HNŠK Moslavina Kutina, a najboljim mladim igračem Josip Dupor iz Hajduka Pakrac. Nagrade za najboljeg strijelca i najboljeg golmana uručene su igračima pobjedničkog NK Lipik 1925, odnosno Bryanu Derwichu i Robertu Zanettiju.