Delfin
LIPIK test
Radio Daruvar 2
MALONOGOMETNI TURNIR PAKRAC 2020.

Odlučeni polufinalisti, u petak nastavak turnira

09.07.2020. 12:08 | 811 pregleda | Sport

Četvrtfinalni dan pakračkog malonogometnog turnira ispunio je betonske tribine igrališta kod stare gimnazije i odlučio polufinaliste koji će se ovaj petak boriti za ulazak u finale. Brojna publika imala je priliku vidjeti tri dosta izjednačene utakmice i jednu golijadu u susretu koji je odlučen već u prvom poluvremenu.

Piše:
Tomislav Ević

Ekipa Domorad iz Bjelovara ostavila je jučer možda i najbolji ukupni dojam favorita za osvajanje ovogodišnjeg turnira visokom pobjedom protiv daruvarske ekipe Fast Food MiNiLu pri čemu je sve bilo riješeno već u prvom poluvremenu u kojem su Daruvarčani primili 4 pogotka. Bjelovarčani su početkom drugog poluvremena primili jedan gol, no do kraja susreta postigli su još 2 za konačni rezultat od 6:1 za Domorad.

U polufinale ušla je i lokalna ekipa Drvo-prometa koja je s 2:0 i dva pogotka Šugića nadjačala CB Code/Conversano/Toma Keramika/AT Print kao i ekipa Elite Academy koja je u vrlo izjednačenoj utakmici u kojoj je postignut samo jedan pogodak pobijedila momčad Auto Škole Sport za krajnjih 1:0.

Možda je najuzbudljivija utakmica večeri bila ona između ekipa Pizzerie Hookah i Caffe bar Jet Set koja je u regularnom dijelu završila s izjednačenih 1:1 pogocima Lilovca i Nikića što je dovelo do toga da se polufinalist odlučuje izvođenjem kaznenih udaraca u čemu se mlada ekipa Caffe bara Jet Set bolje snašla i prošla u polufinale s konačnim rezultatom 4:3.

Polufinala su na rasporedu u petak 10 srpnja s početkom u 20 sati kada će se sastati prvi polufinalni par Drvo promet i Elite Academy nakon kojih će se u 21 sat sučeliti Domorad Bjelovar i CB Jet Set.