Delfin
LIPIK test
Medianno
ŠRD „SLAVONAC“ LIPIK - JEZERO PJESKARA

Protekli vikend na Pjeskari održana proljetna škola i natjecanje u ribolovu udicom na plovak

06.07.2020. 08:49 | 686 pregleda | Sport

U organizaciji ŠRD “Slavonac“ Lipik na jezeru Pjeskara 4. srpnja održana je proljetna škola ribolova za najmlađe uzraste, koja je ujedno bila i natjecanje u ribolovu udicom na plovak.

Piše:
Tomislav Ević

„Ovo je šesta godina od kako provodimo školu ribolova, svake godine ih imamo dvije što planiramo i ove godine. Termini su na kraju i početku školske godine jer su nam se ti termini pokazali nekako najkvalitetniji.

Cilj naše škole ribolova je združiti djecu prirodi i ribolovu, a ujedno netko mora naslijediti i naš put razmišljanja i ljubavi prema ribolovu, pa se ovim akcijama nadamo da ćemo u tom naumu uspjeti.

Posebno se zahvaljujemo na sponzorstvu takmičenja trgovini ribolovne opreme Topfishing-Zagreb koja je osigurala svakom takmičaru kilu kvalitetne hrane koje su sudionici dobili prilikom uručivanja medalja i diploma.“ poručuje Davor Jandroković predsjednik ŠRD „Slavonac“ Lipik.

REZULTATI NATJECANJA:

Kadeti sektor A (od 4 do 7 godina)
1. Ivor Jandroković
2. Šimun Čolić
3. Adrian Malogorski

Kadeti sektor B (od 7 do 9 godina)
1. Josip Fider
2. Tea Somi
3. Luka Levanić

Kadeti sektor C (od 9 do 12 godina)
1. Marko Vujić
2. Nataša Grubić
3. Stefan Grubić

Svi ostali natjecatelji (sudionici škole ribolova) su dobili kao i svake godine medalje za četvrto mjesto, zaslužene diplome i kilogram kvalitetne prihrane.