Delfin
Delfin
Radio Daruvar 2
MARINO SELO

"Torpedo" pobjednik malonogometnog turnira „Sv. Ivan“

28.06.2020. 14:18 | 1021 pregleda | Sport

DODANO U 22:30h

Po završetku nedjeljnog malonogometnog turnira u Marinom Selu, ekipa "Torpedo", koju su činili igrači iz okolice Marinog Sela, proglašena je pobjednikom „Sv. Ivana". "Torpedo" je u finalu bio bolji od ekipe "TD" iz Volodera. Treće mjesto osvojila je ekipa "Noćni Mrak" iz Kaniške Ive, dok je četvrto mjesto odnijela ekipa HNK "Jovača" Marino Selo. Najbolji strijelac je bio iz ekipe "TD".

Piše:
Compas

Na nogometnom stadionu NK Jovača u Marinom Selu u tijeku je malonogometni turnir "Sv. Ivan"!

Oko podneva (s malim kašnjenjem jer je početak bio predviđen za 10 sati) 6 prijavljenih ekipa iz Kutine, Lipovljana, Volodera, Grubišnog Polja, Kaniške Ive te šire okolice Marinog Sela započelo je borbu za titulu najbolje ekipe turnira.

Za najbolje 4 ekipe predviđene su prigodne nagrade, a u ime organizatora Miroslav Mioković izrazio je zadovoljstvo što se turnir odigrava ove sunčane lipanjske nedjelje te je pozvao sve koji mogu i žele da posjete Marino Selo i današnji turnir, jer osim uživanja u dobrom nogometu, moći će se pogostiti izvrsnom hranom i pićem te družiti u dobrom društvu. Finalni susret i kraj turnira se radi kasnijeg početka predviđa za kasne popodnevne sate, a rezultate ćemo objaviti na stranicama Compasa po završetku turnira.

FOTOGALERIJA